الموضوع: مكرونة جارية
عرض مشاركة واحدة
كتبت : الصراحة
-
افتكرت وحدة من ليبيا اللى كتباها
علشان
احنى فى ليبيا
عندنا المكرونة بجميع الأنواع ناكلوها
زى الطليان
ممكن تأثير ثقافات
بية
إسمها مكرونة جارية
نفس اللى دكرتيها بس احنا بنعملها بزيت الزتون
و بنحطلها حمص
و خضار
و بنعملها فى الشتا و اسمها جارية على شان بتبقى زى الشوربة أو الحساء
يعنى المكرونة بتجرى فى الطبيخ هههههههههه
تفسير لغوى
و بنعملها عادة لمريض البرد أو المرأة النفساء
و بنضيفيلها فى الحاللات دى الحلبة و الليمون
و ما بنعملهاش طماطم و لا فلفل
اما الجارية العادية زى ما تفضلتى كده
تسلمى