عرض مشاركة واحدة
كتبت : عيوشــآ
-
طريقة حضير ستيك بصلصه المشروم

المقادير:

كيلو لحم
ستيك بقري مقطع شرائح رقيقه
ربع كاس دقيق
بصله مقطعه مكعبات
كوب مشروم(فطر)
كوب ماء مذاب فيه مكعب ماجي
ملح فلفل اسود
زبده وزيت نباتي

الطريقة:

يخلط الدقيف بالملح والفلفل الاسود
تغلف قطع اللحمه بالدقيق مع الاحتفاظ بالدقيق الزائد
في طاوه تسخن القليل من الزبده مع الزيت وتحمر فيه قطع اللحمه من الجانبين
في نفس الطاوه تقلب البصل حتي يذبل ثم نضيف الدقيق
نضع عليه الحليب وكاس المرق والمشروم وقطع اللحم وتترك حتي تتسبك ويغلظ الصوص
تقدم مع الرز والخضار المسلوقه وبالعافيه