عرض مشاركة واحدة
كتبت : طالبة الفردوس
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة مامت توتا:
تسلم ايديك الحلوه وتقلى تقييمى


طيب ليه ما حطتى فيها فلفل وباذنجان من نوع اخر اللى ابيض او مخدد

ياااااااااااااه بتبقى فظعيه هبقى اعملهكم وانزلها
تسلمي حبيبتي
اوقات احط بطاطس بس ما بحب الفلفل ولا شئ اخر :)

class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة سحر هنو:
روعة ياغالية يسلموا الايادى
احلى تقييم لعيونك ياغالية
تسلمي ياغالية
اسعدني مرورك وتقييمك

class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة عطرالفل:
روعة
تساهلي احلى تقييم
نورتي عطورة اسعدني تقييمك
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة سعا د غراب:
شكرا لك غاليتي نورتي
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة زهره فلسطين:
ياسلام من اروع الطبخات اانا بحبها كتير
بس بحط معاها شرحات بندورة وفلفل حار ممممميمي
يسلمووووو الايادي يا قمر بانتظار جديدك



تسلم ايدك عيوني
نورتي الموضوع


class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة فافي الجديدة:
يمي يمي يمي
تسلم اديكي يا قمر
شكلها كتير طيبة
أحلى تقييم
تسلمي حبيبتي فافي نورتي
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة سماء ميرال:
تسلم ايدك رروعه وعافية ع قلوبكم صحه وهناء ..
الله يسلم قلبك من كل شر نورتي عزيزتي

class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ~ عبير الزهور ~:
تسلم ايدينك الحلوة حبيبتى
ماشاء الله ست بيت ممتازة وطباخة ماهرة
وحلوة طريقتك جدااا بعمل المسقعة باللحمة المفرومة
وبشوق لكل طبخاتك الشهية
ونعتبر المسقعة فاتحة لامتعنا بكل وصفاتك ياقلبى
وافر الود والتقدير
وحالاً الوسام
حبيبتي الغالية
تسلمي علي ردك المتميز
اسعدني مرورك العطر وشكرا علوسام