الموضوع: طبخه
عرض مشاركة واحدة
كتبت : ملاك مجروح
-
ا


المقادير
كيس خبز
طبق صدور دجاج مقطعة طولي
بصلة متوسطة مقطعة جوانح
باقة صغيرة خس
صوص الصويا
ملح (حسب الرغبة)
ملعقة طعام من البقدونس ، ثوم ، بصل ( مجفف )
زيت


طريقة العمل بتيفال نقلي الدجاج بشوي زيت لحد مايستوي ويبدأ يتحمرنضيف ربع كوب صوص الصويا والملح ثم نقلبه لمدة دقيقتين نضيف البصل ، الثوم والبقدونس المجفف للدجاج ونقلبه لمدة دقيقتين

align="right"> 231190.jpg

نضيف البصل ونقلبه لمدة دقيقة ثم نرفعه عن النار ونبدأ بحشو الخبز مع إضافة الخس بعد غسله وتجفيفه كويس من الماء
وبالعافية0000210.gif000021.gif