الموضوع
:
طبخه
عرض مشاركة واحدة
كتبت : ملاك مجروح
-
طبخه
ا
المقادير
كيس خبز
طبق صدور دجاج مقطعة طولي
بصلة متوسطة مقطعة جوانح
باقة صغيرة خس
صوص الصويا
ملح (حسب الرغبة)
ملعقة طعام من البقدونس ، ثوم ، بصل ( مجفف )
زيت
طريقة العمل
بتيفال نقلي الدجاج بشوي زيت لحد مايستوي
ويبدأ يتحمرنضيف ربع كوب صوص الصويا والملح ثم نقلبه
لمدة دقيقتين نضيف البصل ، الثوم والبقدونس المجفف للدجاج
ونقلبه لمدة دقيقتين
align="right">
نضيف البصل ونقلبه لمدة دقيقة ثم نرفعه عن النار ونبدأ
بحشو الخبز مع إضافة الخس بعد غسله وتجفيفه كويس من الماء
وبالعافية