عرض مشاركة واحدة
كتبت : doda_tota
-
كباب الحله أو الكمونيه بالفراخ

عدد واحد فرخه تقطع قطع صغيره ومش مشكله اخلاء العظم لان العظم بيعطيها نكهه وطعم احسن وبعد ذلك احضار اربع بصلات كبار ويقطعوا قطع صغيره ونضع البصل فى السمن او الزبد او الزيت كما تحبين ونضع الفرخه المقطعه عليها فى الحال واتركهم على النار لمده نصف ساعه مع تقليب البصله مع الفرخه وتغطيته الحله بالغطاء وبعد ذلك نضع التوابل فلفل اسود حسب الطلب والملح والكمون بنسبه اكبر لانها تعطيها طعم مختلف وفى نهايه السوى يمكن اضافه حوالى 4 حبات فلفل اخضر رومى وبالهنا والشفا هذه الاكله تستغرق على النار من 20 دقيقه ل30 دقيقه اى تنفع المراة العامله