عرض مشاركة واحدة
كتبت : عين التسنيم
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة عصماء:
تسلم إيديكي لكن لوسمحتيلي في طريقةحلوة كمان ودايت إنك تحطي البصل والبقدونس والطماطم والفلفل الرومي المفرومين ناعم مباشرةمع خليط البيض وكأس حليب خالي الدسم والطحين ومعلقةبيكنغ بودروطبعاملح وفلفل تحطيهم بصنيةالكيك بلفرن وتقطعيهم زي قطع الكيك وقت التقديم أنابعملهاوكل من أكلهابتعجبه شكلاوطعما.والعجةطبق عربي مشهورله أنواع كتيرةزي عجةالكوساوعجةالبطاطس وعجةالقرنبيط...وشكراليكي.


الله يسلمك حبيبتى عصماء
وشكرا ليكى على الطريقة الحلوة