عرض مشاركة واحدة
كتبت : مدرسة الكيمياء
-
زبادى {روب}بطعم مختلف

ازيكم اخواتى انا جتلى فكره انى اجرب نكهات بحبها مع الروب وذلك لانى كنت من نوعيه الناس اللى مابيحبوش الروب او الحليب وبعد معاناتى انا وبنتى من نقص الكالسيوم ف الحمل والولاده .وبعد التجربه كانت النتايج مزهله
1- باضافه قليل من القرفه المطحونه والزنجبيل المطحون .وطبعا الكميه حسب ماترغبى
2- باضافه القليل من الهيل او الحبهان المطحون
3-باضافه القليل من روح الفانيليا السائله .طعمه زى الايس كريم خصوصا لو وضعتيه ف الفريزر شويه ووضعنى عليه القليل من السكر
4-باضافه اكليل الجبل المطحون او الروز ماري
5-باضافه الكمون المطحون .طعمه مكنتش اتخيل انه حلو كده ويعتبر صنف مالح
6-اكيد باضافه عسل النحل الطبيعى طعمه مختلف تماما عن السكر
7-وطبعا باضافه الفواكه المقطعه الطازجه
8-اضافه الخيار المقطع وقليل من النعناع المجفف
9- اضافه قطع من التمر
طبعا معظم النكهات جربتها مع الحليب وكانت رائعه وايضا اضافه القليل من السكر الى النكهات السابقه يعزز طعمها اكثر ويضحها
بالهنا والشفا