الموضوع: حشي الفوارغ
عرض مشاركة واحدة
كتبت : اللهم افتح لي ابواب رحمتك
-
حشي الفوارغ

المحشى

(((كيلو نصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز))


الفوارغ 5.jpg

نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناسب



انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطراف



الفوارغ 4.jpg
طبعا ده جزء من الممبار




نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح





الفوارغ 33.jpg
نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع


نطلع الممبار من الحله






ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماءمهمه الخطوه دى علشان التحمير



الاكلةالفوارغ 2.jpg

منقول