عرض مشاركة واحدة
كتبت : فيونا
-
هذا الطبق للأمانه نقلته من منتدى آخر الله يجزاها خير

- حطيت معلقة كريمة خفق فى البايركس على النار (صورة 1) =( 1 كارب )


[/URL]


- بعدين حطيت شوية ماشروم ما يتعدوا ربع كوب وحمستهم فى الكريمة (صورة 2) = ( 2 كارب )

[/URL]

- حطيت قطع الفراخ المخلية وحمستهم من الناحيتين مع الماشروم والكريمة دقيقة بس (صورة 3) = (0 كارب)
بعدين رصيتهم فى البايركس مظبوط

[/URL]


- حطيت شرايح الجبنة الرومي (4) وخفقت بيضتين (1) وصبتهم على الوجه (صورة 4) = (5 كارب)
ملحوظة / تقدروا تحطوا بدل الجبنة الرومي شيدر بس حيتطلب تحطوا شوية ملح صغيورين جداااااا على البيض
اما الرومي فمملحة ما تحتاج
[/URL]

ودخلتها الفرن متوسط حوالى 45 دقيقة وحسب ما يحمر الوجه

وبعدين طلعتها من الفرن ( صورة 5 ) تطلع طبقات من فراخ ومشروم وجبنة وبيض والطعم تحفة

الكمية لفردين يعني كل واحد ما حيتعدي 4 جرام كارب بس بتشبع جداااااا مكنتش قادرة اكمل الطبق
ممكن يتزين الطبق وقت التقديم بشوية بقدونس او جرجير او خس


[/URL]



طبعا انا جربتها على جبن كرافت مش رومي والصراحه لذيذه