دبابيس فراخ بالشيكولاتة
عدد من دبابيس الفراخ – نفاح – شيكولاتة سايحة – كوب حليب – جوزة الطيب – ذبدة
الطريقة
نشيل من كل دبوس العظمة الداخليه ونضع معلقة كبيرة من الشيكولاتة السايحه وشريحه رفيعه من التفاح ونقفل الدبوس بالخله الخشب ونحمرهم فى الذبدة على نار متوسطة وقرب السوى نضع شرائح رفيعه من التفاح ورشة جوزة الطيب لحد ما التفاح ياخد اللون البنى من الشيكولاتة اللى فى الصوص ثم نضع كوب الحليب ويادوب حنلفهم مع بعض شوية لحد ما الصوص يندمج مع بعضه ونغرفها