صينية قرع عسلى
كيلو قرع عسلى مقطع مكعبات – كيلو سكر– مكسرات – 250ج باسترى كريم – 250ج فريش كريم
الطريقة
نضع القرع عسلى فى حلة مع السكر على النار بدون اى ماء خالص هو لوحده حيغلى وحينزل مايته والسكر حيدوب تماما لحد ما يستوى تشيلية من على النار وتصفيه تماما من الماء وتضغطى عليه كويس بايدك ثم تضعيه فى صينية بايركس وتضعى عليه المكسرات ضعى الفريش كريم على الكريم باتسير واخلطيهم كويس ثم ضعيهم على كل وش الصينية ودخليه الفرن على درجة 200 لحد ما الوش ياخد اللون الذهبى