المكرونة الصينى
500 ج سبيط – 2 باكيت نودلز – فلفل حراق – فلفل الوان – كسبرة خضراء – صويا صوص ملح – بسلة – ثوم
الطريقة
نقطع السبيط حلقات ونضعه على النار فى شوية ماء وملح وفلفل يتسبق. نشوح البصل والجنزبيل والفلفل الوان والثوم والفلفل الحراق ونضع شوية خل وليمون ونشوحهم كويس ثم نضع الكاليمارى ونقلبهم ثم نضع الصويا صوص ونقلب. نضع النودلز الجاهزة فى طبق التقديم ونضع عليها الصوص ثم نرصص عليها الكاليمارى
ارز بالتونة ارز – تونة – طماطم – بصل – فلفل – زيت – شبت – ملح وفلفل الطريقة نضع زيت بسيط فى حلة ونشوح البصل والطماطم والفلفل والشبت ونقلب ثم نضع التونة ونقلبهم ثم نضع الارز ونقلب ثم نضع الماء ونسويه عادى