عرض مشاركة واحدة
كتبت : aya الجميلة
-
مشويات آيـــــــه (مسابقة طازه يامشاوى)

بنــــــــــــــــــات
كلبوظات آيـــــــه (مسابقة sick.gif
قمورات ــــــ آيـــــــه (مسابقة wub.gif

أكلات مشويه صحتين وعافيه على قلبى آيـــــــه (مسابقة icon6.gif

بنات أنا عندى 3 أيام أكل لحووووووم آيـــــــه (مسابقة icon10.gif قولوا مشاء الله

وهنزلكم فى هذا الموضوع أكلى لمدة 3 أيام كل يوم صنف آيـــــــه (مسابقة icon6.gif

النهارده فى الصباح الباكر >>>> هتحكى قصة حياتها

حضرت نصف دجاجه ناحية الوراك
منضف جيدا ومنقوم فى ماء وملح وخل وليمون لمدة ساعه أو أتنين
ومغسول جيدا من الملح وخالى من الجلد

ثــــــــــــــــــم
حضرت
1- ورق حرارى
2- بصله صغيره(مقطعه مكعبات صغيره)
3- ملح + فلفل أسود
4- توابل الفراخ + قرفه + زنجبيل (أختيارى)

الطريقة ( نفرش الورق الحرارى على صينية الفرن صغيره وضعت علي الورق البصل وبالهارات والتوابل وأدعك البصله وادهن الفرخه بالبصله والتوابل جيدا
وأغلف الفرخه بــــورق الألومنيوم الحرارى )

ثـــــــــــــــــم
أدخل الصينيه الفرن على درجة حراره 200 لمدة ساعه إلا ربع
بعد النضج أفتح ورق الألومنيوم وافتح الشوايه واتركها 5 دقائق
و الوجه الأخر أيضا 5 دقائق

وهكذا تكون أكتملت الفرخه
آيـــــــه (مسابقة 519216346.jpg


صوره أخرى لأوضح لكم الدهون التى نزلت من الفرخه



آيـــــــه (مسابقة 292856319.jpg


أنا لم أكل إلى الأن لكن مستعجله على طهى الفرخه حتى أشبع برؤيتها
وعندما أكل سوف أنزلكم صوره أخرى وهى فى طبق التقديم
ملحوظه هذه للرجيم أنا ممنوع أكل معاها سلطه أو خبز آيـــــــه (مسابقة icon9.gifآيـــــــه (مسابقة icon9.gifآيـــــــه (مسابقة crying.gif