الموضوع: خليكى شاطره
عرض مشاركة واحدة
كتبت : ~helwa~
-
خليكى شاطره

[glow1=99FFCC][bor=33CCCC] [frame="4 98"]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته [/frame]
PIC-685-1349205548.g
[frame="4 98"]
انا عايزه انصح كل وحده عندها زياده فى الوزن تتبع التالى:
1- حاجه نكتر فى السفره من السلطات.
2-خليكى شطره وخدى بالك انت بتطبخى ازاى قصدى لة انت عمله رز متحمر
بعد ما تحمرى الشعريه بقيت الزيت او الزبده ارميه من الحله وسويه بميه بلاش شوربه
لانك مش حتكونى شيله منها الدهن ولو عايزه تسويه بشوربه تخدى الشوربه وتسبيها فى الثلاجه
لمدة يوم وبعد كده تشيلى الدهن منها.
3-لو بتعملى محشى اعمليه نى فى نى ازاى يا ماما نونه بصو يا وردات happy.gif
تجيبى بصل وطماطم مع بعض وتضربيه فى الخلاط وبعد كده تحطيهم فى حله وعيهم معلقتين
زيت زيتون والتوابل بتعتك كلها وصدقونى مش حتحسى باى فرق خالصgrin.gif
4-شوفو بقى كمانicon11.gif المستند الرابعicon5.gif لو حبيتى نعملى مكرونه بشمل
جيبى حله واسلقى المكرونه وعليها ملح وعلقة زيت زيتون بس وبعد كده تسالونى ازاى
نعمل الباشميل wink.gif نحط دقيق على حلة اللحمه المفرومه بعد طبعا منششيل اللحمه المفرومهtongue.gif
وتحطى دقيق وتوطى النار وتسبيه شويه وعليه حليب خالى الدسم مع شوربه مشال منها الدهون
وتسبيه يطخن شويه وعليه الملح والفلفل وبعدين بيضه وبعد كده تحطيها على المكرونه والبهنا والشفاrr.gif
5-الطبيخ طبعا دى مش جديده نى فى نى واللى مش عارف يسمع يا حلوينicon10.gif
جيبى بصل وطماطم واضربيهم فى الخلاط ومعلقة زيت زيتون وسبيهم شويه على النار وبعد كده حطى الخضار اللى بتحبيه.
يعنى انا عيزاكم تكونو شطرييييين فى اكلكم وتقللى على قد ما تقدرى من الدهون
ويارب موضوعى يكون عجبكم لان ده اول موضوع لى فى القسم ده
وبحبكم كلكم فى الله

الفقيره الى الله :ماما نونه
[/frame][/bor][/glow1]