الموضوع: للفائدة
عرض مشاركة واحدة
كتبت : simo.body
-
السلام عليكم ورحمة الله
اختى المصراويه انا كنت مقشرة البطاطس قبل ما ادخلها الفرن وكنت لفاها فى ورق فويل بس على فكرة هى بتاخد وقت شوية فى الفرن يعنى لما تعمليها اعمليها بدرى عشان تستوى وممكن تعرفى انها استوت بشوكة من غير ما تفكيها
وبعد ما تطلعيها فكيها وخليها تهدى شوية قبل ما تقطعيها وعلى فكرة انا كنت بحط فى الصنية شوية ميه بس فى الصنية والبطاطس طبعا ملفوفة كويس بالورق وانا على فكرة ما حشتهاش لانها كانت كبيرة انا قطعتها حلقات كبيرة ورصتها فى صنية كنت مغطيها بورق فويل برده ودهنته بنقطة صغيرة جدا زيت زيتون وحطيت الحشو عليها وكنت مقبة الحشو مع بعض ( الصلصة + البسطرمة + الزتون + ولو عايزة ماشروم ) لانها طبعا مش حتقدرى ترصيه طبقات عشان ممكن يقع وبعدين حطيته شويه فى الفرن وطلعته وحطيت الجبنة وحطيته تانى لحد ما الجبنة تسيح وعلى فكرة طعمها بجد حلو وبتشبع ومش حتحتاجى تكلى معاها عيش او رز بس لازم السلطة معلش انا طولت بس عشان الى حابب يعرف تتعمل ازاى بالتفصيل