عرض مشاركة واحدة
كتبت : جني مصر العسوله
-
الكوسه بالبشاميل بطريقتي

بدايه نقطع الكوسه حلقات دائريه ونشوحها بملعقه سمن كبيره لحد لما تنزل ميتها ونضيف حبه ميه صغيره تتسوي بيها الكوسه لمده نص ساعه وبعدين نتركها علي جنب.
ونعصج اللحمه المفرومه بالسمن والخضره وملعقتين صلصه لما تستوي.
وجيب الكوسه المجهزه ونخلطها علي اللحمه المعصجه ونقلبها علي البوتاجاز لمده ربع ساعه.
وبعدين نحط الخليط في صينيه الفرن ونغطي الوش بالبشاميل{السمن والدقيق واللبن والبيض}العادي
وندخلها الفرن علي نار هادئه لما الوش يتحمر.

وبالف هنا وشفاااااااااااااااااا