عرض مشاركة واحدة
كتبت : (رشيقه هانم)
-
براونيز أشهر المطاعم من مطبخى بالصور

الرشيقات عاملين ايه؟
اليوم جايبالكم حلو مش عادى خصوصا طعمه بس قبل ما نبدأ عندى سؤال


كام مره روحتى كافيه او مطعم يقدم براونى و ما قدرتى تاكليه لانه تقيييييل و سعراته كتيييير جداcrying.gif؟؟؟



يلا نعمل أحلى و أخف براونى و كمان نفس طعم المطاعم بس صحى
طولت عليكم icon5.gifبسم الله نبدأ


المقادير:
gmz3qe9ghzpf423jusgx
1 كوب حليب خالى الدسم
2 ملعقه كبيره عسل
20 جم (2 باكو)جيلاتين
100 جم شيكولاته سوداء
1,5 كوب سكر بنى
2 ملعقه كبيره كاكاو خام
2 كوب دقيق كامل
4 بيض
فانيلا
رشة ملح
(على فكره الصور لنصف المقدار صينيه 20 سم)


الطريقه:

خطوات محدده و سهله جدا
1.حليب+جيلاتين+عسل------< يذوب فى قدر على نار هاديه
2.تضاف الشيكولاته مع التقليب السريع و بعديها السكر
87q51ykzzdmpys9qz697
3.يضاف الدقيق و الكاكاو مع التقليب
4.البيض واحده واحده مع التقليب السرييييع
2abp67c7vcghzln2p40k
5.يصب الخليط فى صينيه مبطنه ورق
4gsoae6j9w5jeo8d6zsj

6.الفرن 350 ف (180 ) 25 دقيقه
9ld84p86i0xapq8lxyu9
و ده شكلها بعد ما طلعت من الفرن


سبيها تبرد
i2fcf1pp5w242uhux5.j




التغطيه:

4 ملعقه كبيره حليب بودره خالى الدسم
4 ملعقه كبيره حليب سايل خالى الدسم



10 مربعات شيكولاته سوداء
تسيح الشيكولاته و تضيف الحليب السايل و البودره و تقلب جيدا احفظيها في التلاجه لحد ما تبقى زى الكريمه

افرديها على وجه البراونى و بعدين قطعيه


و دى النتيجه الاخيره حاولت اصورها مع الأيس كريم ما عرفت
kab992a7jkfsccc17hxm


ملحوظه(قبل التقديم توضع فى الميكروويف 20 ثانيه و بعدين اللأيس كريم)


اتفضلووو
yhmh36bur1kgerv4j9mvfowl1gprjquc2vlmdbak



و دى اقتراحات تقديم تانيه ميني براونى كل رشيقه تاخد واحده يلا اتفضلوsmiling.gif
622k68axzioww8ydyxe.
بمليوووون هناااااsmiling.gif