عرض مشاركة واحدة
كتبت : nanos
-





align="right">لحم بدون دهن

align="right">ارز ابيض

align="right">طماطم
align="right">ثوم
align="right">ملح
align="right">شطه




الطريقه


align="right">اولا نسلق اللحمه

align="right">ثانيا نعمل الارز

align="right">يتم غسل الارز

align="right">نحضر حله ونضعها على النار لحد ما تسخن

align="right">نضع الارز فى الحله ونقلبه كام ثانيه
align="right">وناخد بالنا علشان مايلزقش لانى مش ضايفه زيت او سمن


align="right">نضيف الماء ونضيف الملح الابيض
عدد اكواب الارز مساوى لعدد اكواب الماء
align="right">نترك الارز لحد مايستوى


align="right">فــتــة index.php?module=thu


align="right">اثناء ذلك نعمل الصلصه

align="right">نعصر الطماطم فى الخلاط

align="right">فــتــة index.php?module=thu


align="right">نفرم التوم مع القليل من الملح واشطه
align="right">فــتــة index.php?module=thu


align="right">نحضر حله ونضع بها عصير الطماطم والتوم لحد ما تتسبك الطماطم

align="right">فــتــة index.php?module=thu

align="right">نحضر طبق التقديم

align="right">ونضع الارز وقطعه لحمه مسلوقه ونرش عليها الطماطم بالتوم
align="right">ودى الصورة النهائيه للطبق
بالهنا والشفا


فــتــة index.php?module=thu