عرض مشاركة واحدة
كتبت : nanos
-

السلام عليكم ورحمه الله


طريقتى الخاصه فى التخلص من دهون الفراح واللحمه حتى يصبحوا اقل فى نسبه الدهون
وايضا لتحصلى على شوربه دسمه فى نفس الوقت .


اولا الفراخ

لكى تجعلى الفراخ اقل دسما

قومى بسلخ جلد الفراخ حتى تصبح بهذا الشكل


الشوربه wii2bibt5nkw8ghxoig_





ثانيا بالنسبه للفراخ واللحمه معا


ثانيا يتم اضافه معلقتين او تلاته كبار من الخل الى الماء الذى يتم فيه سلق الفراخ او اللحمه



هذة الطريقه تجعلنا نتخلص من الدهون الموجوده داخليا فى الياف اللحمه والفراخ


وتنزل هذه الدهون الى الشوربه ( الماء الذى يسلق فيه ) وبالتالى تصبح الشوربه اكثر دسما