عرض مشاركة واحدة
كتبت : nanos
-
شكرا على مروركم الكريم
الموضوع ده من افكارى الخاصه
انا على طول بقوم بسلخ الفراخ قبل ما اسلقها
لانى بسمع كتير من اخصائيون التغذيه ان جلد الفراخ فيه نسبه دهون عاليه
فقولت لنفسى له ما اسلخش جلد الفراح قبل ما اسلقها

امابقى بالنسبه لحكايه الخل

انا سمعت برضه من خبيره تغذيه فى التليفزيون ان اضافه الخل الى الاكل بتخفف شويه من نسبه الدهون وبيساعد على الحرق لو اضفناه مثلا للسلطه

وانا برضه من خلال دراستى اعرف ان الخل ( اسمه عندنا فى ماده الكيمياء حمض الخليك او اسيتيك اسيد )بيتحد مع الدهون اللى هيا مركب عضوى

برضه قولت لنفسى ليه مجربش انى اضيف معلقه خل لماء الشوربه والفراح واللحمه

(اثناء السلق على النار يعنى اول ما اضيف الفراخ او اللحمه للماء علشان يتسلقوا اضيف الخل )

فمن هذه التجربه لقيت ان الشوربه بتبقى دسمه شويه عن المعتاد ( يعنى عدم اضافه الخل)

فقولت انقل للمنتدى تجربتى الشخصيه
لعلكم تستفيدون منها