عرض مشاركة واحدة
كتبت : مولى ابوسريوه
-
طريقه عمل الفراخ النجتس من مطبخ مولى


bcjvxshag46g5j09d2b.

اولا المقادير
نصف كيلو فراج بدون عظم مقطع مكعبات
2 حبه بطاطس مسلوقه ومقطعه مكعبات
بيضه
4 معلق كبيره بقسماط ناعم
1 بصله مقطعه مكعبات
TkE00662.jpg
توضع كل المقادير مع بعض
mlK00662.jpg
ثم تفرم ناعم
w7L00662.jpg
ثم يوضع عليها الملح والفلفل والبهارات والشطه والخردل
ثم ناتى
2 بيضه مع ملح والفلفل
مقدار من البقسماط
والفراخ المفرومه
وطبق بيوضع فى النجتس
qm800662.jpg
ثم نعمل الفراخ اقراص وتوضع فى البيض
qcR00662.jpg
ثم توضع فى البقسماط الناعم
rNL00662.jpg
ثم فى الطبق
VhF00972.jpg
ويوضع الاطباق فى الفريزر لحين الاستخدام
BdY01222.jpg
ثم تخرج من الفريزر فى وقت القلى وتقلى على نار هادئه
hOF00973.jpg
وتقدم
وبالهنا والشفا