الكل معزوم عند بسبوسه على ....... ادخلى واحجزى مكانك http://www.rjeem.com/up/images/oe6lw3qmhn9yj7qwc0vu.gif سلاااام عليكم بنات ازيكم يارب تكونوا بخير جمييييعا انا اليوم عزماكوا ع اكله مفيش حد مش بيحبها :smile21: المحشــــى مـــن مطبــخى :smile04: يلا نبدء وبلاش كلامك الكتير ده يابوسى بسم الله مقادير الورق طبعا ع حسب عدد اسرتك هنجيب اول ورقه ونفردها هنسيبها بعنقودها ده اول ورقه فقط http://www.rjeem.com/up/images/mv9g39jn9051q4uhrs.jpg هنجمع الورق ع بعض بالشكل ده انا بعمل للورقه فتحه صغيييييييييره جداااا يادوبك تدخل منها العنقود http://www.rjeem.com/up/images/ubgtrzhs72as7sbgav.jpg http://www.rjeem.com/up/images/uucfjt9uo6a0ydva2d61.jpg ان شاء الله تكون المعلومه واضحه العناقيد دى مش برميها انا بحطها فى الحله من تحت بعد سلقها آآآخر حاجه بعد الورق بدل شرايح البصل او الجزر http://www.rjeem.com/up/images/14u88ogyjp3p79qk0fvd.jpg بسلق الورق بماء ساخن طبعا هو مش بياخد وقت يادوب بيغير لووونه وبعدين بشطفه كويس جداا بعد السلق :00003265: http://www.rjeem.com/up/images/706xhla8n40iqzmdeang.jpg مممممممممم الصلصه ومقاديرها 5او6 بصلات متوسطه وطبعا عشان كتير فرمتهم فى الكبه ع طول http://www.rjeem.com/up/images/2gdhjheh7iek39rngy7v.jpg http://www.rjeem.com/up/images/im1ook768nnknamw8l6e.jpg بحمر البصل للون ذهبى فاتح جداا مش نغمقها وبعدين نضع الطماطم اللى ضربنها بالخلاط ع البصل ونسيبها تتسبك >>> عفوا نسيت الصور الخطوه دى :smile05: 3 او 4 ربطات كلا من (بقدونس+شبت+كسبره) ان شاء الله الاسامى كده تمام لانى بتلغبط فيهم شكل واسماء :smile22: http://www.rjeem.com/up/images/9dqsemagdn0xs40y3vny.jpg اتفقنا الصلصه اتسبكت نضيف الخضره بعد الغسل وتنظيفها اكييييدبعدين الملح والبهارات والفلفل الاسود وماجى http://www.rjeem.com/up/images/aq0gd7t4r85f4hiv1tw.jpg بغسل الارز واصفيه من المايه وبحطه فى صنيه وبعدين اضيف كميه من الصلصه http://www.rjeem.com/up/images/l26qbdkmnselwim4zlzj.jpg العناقيد اللى سلقناها بعد الورق بحطها فى الحله من تحت http://www.rjeem.com/up/images/r6l22ez3ewqgixz55buk.jpg طريقه اللف للورق http://www.rjeem.com/up/images/mefmi71150u0u6xlxu5.jpg http://www.rjeem.com/up/images/n79suj283rqcb0mq4fbk.jpg http://www.rjeem.com/up/images/1lxz4fn0op0gyz72kdd.jpg http://www.rjeem.com/up/images/5nyfayvsfi3kvgayu75.jpg نقور الكوسه وننضف الفلفل http://www.rjeem.com/up/images/7tt28j4iqwv8qi19.jpg بعد الرص وتعب الظهر :smile05: اعذرونى مش بعرف ارصها حلوو:0000454564: هنسقيه بشوربه الفراخ او المرقه http://www.rjeem.com/up/images/0lbolwcvnuku6d8jpkm3.jpg http://www.rjeem.com/up/images/4e1qbh2wyhgv5vxive.jpg الفراخ سلقتها وقطعتها بعدين بيض وفجيتار والتحمير فى زيت غزير ساخن بعدين نهدى النار http://www.rjeem.com/up/images/kf83gu39u7bg0bmwy9w.jpg والشكل النهائى واعذرونى مصورتش بالكامل قدمته كمان مع سلطه طحينه :icon6: http://www.rjeem.com/up/images/wplfkw053vc4g7xn28xo.jpg http://www.rjeem.com/up/images/norp4hguwi3wongx3fa.jpg http://www.rjeem.com/up/images/fubiaqg4pqgtg1biv40y.jpg طبق مخصوص لام عمرحبيبتى عشان بتحب المحشى :000003254::000003254: http://www.rjeem.com/up/images/8v7n3fgocw6bbvkwlizs.jpg يارب يكون عجبكم حبيباتى منتظره ارائكم وملاحظتكم وتقييمكم يشجعنى اكييد http://www.rjeem.com/up/images/o0uwbylnd6kecf3hgu.gif |
رد: الكل معزوم عند بسبوسه على ....... ادخلى واحجزى مكانك تسلم الايادى حبيتى بس الرجيم كده خلاص وطبعا اول رد يبقى نصبىو كفايه عليه الصوره http://www.rjeem.com/up/images/fubiaqg4pqgtg1biv40y.jpg |
رد: الكل معزوم عند بسبوسه على ....... ادخلى واحجزى مكانك بسبوووووووسة انتى عيشتنى فى جو المحاشى لحد ما شميت ريحته ههههههه تسلم ايدك واكيد كلنا بنحبه جدا وانا بحبه وخصوصا الفلفل تقبلى مرورى وتقيمى المتواضع |
رد: الكل معزوم عند بسبوسه على ....... ادخلى واحجزى مكانك الله يابسبوسة من اكلاتي المفضلة وانتي بتعمليه زينا بالضبط شكله يفتح التفس طبعا الوقت متاخر بس بردوا هاخد طبقيhttp://alhnuf.com/attachments/%D8%A3..._thumbs_up.gif ولعيونك اجمل تقييم |
رد: الكل معزوم عند بسبوسه على ....... ادخلى واحجزى مكانك |
رد: الكل معزوم عند بسبوسه على ....... ادخلى واحجزى مكانك اهئ اهئ اهئ للأسف اني مسويه رجيم عالعموم مشكوره |
الساعة الآن 09:55 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0