مكرونه بشاميل من مطبخى حبيبات قلبى يارب تكونوا بخير طريقتى فى المكرونه البشاميل ان شاء الله تعجبكم بسم الله المقادير كيلو الا ربع مكرونه قلم نصف كيلو لحم مفروم 4 ملاعق دقيق ابيض 2 ملعقه سمن + من كوب الى نصف كوب لبن ملح + فلفل اسود+ مكعب ماجى الطريقه نسلق المكرونه >بس مش نسويها اوى لانها لسه بتدخل الفرن هنعصج اللحمه بالطريقه المعتاده >انا بضيف مكعب الماجى فقط عليها وبظبط البشاميل ملح +فلفل اسود طريقه البشاميل هنضيف السمن مع الدقيق لحد مايذوب وكله مع التقليب المستمر http://www.rjeem.com/up/images/xl2njf0nso6sl8z1t0.jpg وبعدين نضيف الشوربه واللبن مع التقليب المستمررر هنضيف كميه من البشاميل ع المكرونه وبعدين نعمل طبقه اولى فى الصنيه > وطبعا ندهنها سمن http://www.rjeem.com/up/images/g6kn7e24r3ic1s336b4.jpg ونضيف اللحم المعصج كله وممكن نضيف 2 ملعقه صلصه http://www.rjeem.com/up/images/4uam5k89kkgr4rpc1vr.jpg هنضيف باقى المكرونه ونغطيها بطبقه اخيره من البشاميل وبعدين هنضرب بيضه برشه من الفلفل الاسود ونضيفها ع الوجه http://www.rjeem.com/up/images/doq4sd6ynzrioq9gisdp.jpg بدخلها الفرن من 1/2 ساعه الى ساعه الا ربع وبعدين بحطها تحت الشوايه لتحمير الوجه http://www.rjeem.com/up/images/buj6inu7lpeskogfosls.jpg وتقدم سااااخنه وبالف هنا http://www.rjeem.com/up/images/6azqr6yl7bhill8teeq.jpg http://www.rjeem.com/up/images/ssfitbps2zdupkzruv1b.jpg فى انتظار ارائكم حبيباتى :000003254::000003254: |
رد: مكرونه بشاميل من مطبخى يم يم يم يم يم تسلمين شكلها مرة تجنن طريقة رائعة جداً تسلمى يا قمر انا اخذت طبقي http://www.rjeem.com/up/images/6azqr6yl7bhill8teeq.jpg وأكيد مذاقها أروع ماشاء الله عليكِ |
رد: مكرونه بشاميل من مطبخى يمي يمي مشكوره |
رد: مكرونه بشاميل من مطبخى تسلم الايادى احلى بسبوسة.. انا بامووووت فى المكرونة بجميع اشكالها و انواعها و الوانها..:rolleyes: شكلها شهى و لذيذ..:smile04: تقبلى مرورى و تقييمى..:000003254: |
رد: مكرونه بشاميل من مطبخى تسلم ايدك بسبوسه ولادي بيحبوها موووت |
رد: مكرونه بشاميل من مطبخى معكرونة لذيذة جدا و من يدين بسبوستنا أكيد ألذ شكرا لك يا قمر و تقبلي تقييمي... |
الساعة الآن 06:06 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0