جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى http://img237.imageshack.us/img237/5779/ywgc27bdv8.gif http://www.rjeem.com/up/images/cxjz9r8mcck5w2qt9r.gif � ∫Ξ∫ ᆻᆻ|[ جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى ]|ᆻᆻ ∫Ξ∫ � :zyxr_0444: :zyxr_0444: :zyxr_0444: :zyxr_0444: :zyxr_0444: المطلوب 1/2 ك لحم مفروم بصلة كبيرة قطعيها عليها وحطيها على النار http://www.rjeem.com/up/images/cvj4hio0efpgr0vroprh.jpg ضيفى عليهم 2 مكعب ماجى وقلبيها http://www.rjeem.com/up/images/qker239nwur33oo3ax2r.jpg وبعد لونها يتغير ضيفى 1/2 ملعقة من الفلفل الآسمر وقليل من القرفة والجنزبيل ورشة ملح http://www.rjeem.com/up/images/6wxwrgr38r6v7xrfia8.jpg احضرى صينية مدهونة سمنة http://www.rjeem.com/up/images/6p0ivonu7vjslmfo5yh.jpg احضرى الجلاش والسمنة وابدئى واحدة واحدة http://www.rjeem.com/up/images/xiq7wi4ovhleuvzagsa.jpg ابدئى تحطى رقائق الجلاش فى الصينية وبينهم قليل من السمنة لغاية منتصف الصينية http://www.rjeem.com/up/images/cb1125c1segbahdj2v.jpg وبعدها تضيفى اللحمة المفرومة وتحطى رقائق الجلاش بنفس الطريقة السابقة وتقطعى الجلاش بهذه الطريقة وتحطيها بالفرن فى درجة حرارة متوسطة http://www.rjeem.com/up/images/oa7nzc3cjt3s3xffol.jpg وتحضرى كوب لبن وتضيفى اليها بيضة وقليل من الفلفل الأسمر وتقلبيها http://www.rjeem.com/up/images/98ddsn817hqhe1jgrudc.jpg وبعد ربع ساعة تطلعى الصينية وتهزيها تتحرك معاكى تسقيها باللبن والبيض http://www.rjeem.com/up/images/hbg766fs71u8r4u8fcz6.jpg وحطيها تانى بالفرن لمدة ربع ساعة آخرى وحطيها بالشواية شوية صغيرة http://www.rjeem.com/up/images/rwx36pzjrb3kw8pviu.jpg وبالهنا والشفا وهستنى ردودكم وتقييمكم http://www.rjeem.com/up/images/pm6o4h8i2830fzcxawj9.jpg :000003254: :000003254: :000003254: يارب تنال اعجابكم :smile15: http://www.rjeem.com/up/images/lco43qd9rxd8eimktgmf.gif |
رد: � ∫Ξ∫ ᆻᆻ|[ جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى ]|ᆻᆻ ∫Ξ∫ � تسلم الايادي وصفه كتير سهله وان شاء الله اجربها تستحق التقييم :) |
رد: � ∫Ξ∫ ᆻᆻ|[ جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى ]|ᆻᆻ ∫Ξ∫ � يسلمممممممممموووووووووا الايادي |
رد: � ∫Ξ∫ ᆻᆻ|[ جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى ]|ᆻᆻ ∫Ξ∫ � ايه الطعامه والحلاوه دى |
رد: � ∫Ξ∫ ᆻᆻ|[ جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى ]|ᆻᆻ ∫Ξ∫ � تسلم يدك دوللي و لك أحلى تقييم.. |
رد: � ∫Ξ∫ ᆻᆻ|[ جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى ]|ᆻᆻ ∫Ξ∫ � تسلم الأيادي حبيبتي حلوي كتير انا بحب الرقاق باللحمة أكتر لأني بحب اللي بيقرمش هههه تسلم الأيادي ولكِ أحلى تقييم |
الساعة الآن 10:15 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0