~*~مائدتي الرمضانية الثانية~*~ http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6619918_n.jpg كيفكم يا غاليات اليوم انا عزماكم على الفطار ^_^ http://image.mabulle.com/i/is/isilfe...z/cuisine2.png http://www.rjeem.com/up/images/52m95ry5t14zbom0u6vn.gif محشي كرنب اول حاجة نسلق الكرنب في ماء مملح ومضاف ليه كمون عشان الريحة انا بقطع ورق الكرنب وهو لسه اخضر وبعدين بسلقه وطبعا حضرت الخلطة المعتادة وهنا المحشي بعد ما نضج http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5489425_n.jpg http://up.3dlat.com/uploads/12907310884.gif محشي كوسة باللحمة المفرومة كوسة نغسلها ونكحتها بالسكينة ونقورها نكون محضرين لحمة مفرومة معصجه ونحشي بيها الكوسة انا رصيت قلب الكوسة في صينية وحطيت الكوسة فوقه وزودت صلصة طماطم ومرق وحطيتها على النار http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1419396_n.jpg بعد حوالي ساعة دخلتها الفرن عشان تحمر http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...6_678582_n.jpg http://up.3dlat.com/uploads/12907310884.gif محشي باذنجان http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1136441_n.jpg http://up.3dlat.com/uploads/12907310884.gif بط بطة منظفة ومغسولة جيدا .. بصلة متوسطة ونضيف لها ملح وفلفل اسود وكمون ونحشي بيه البطة بين الجلد واللحم وشوحها في شوية زيت مع 3-4 فصوص حبهان + ورق الغار + مستكه وبعدين نضيف الماء ونتركها حتى تنضج .. تقريبا لمدة ساعة ونص وبعدين دهنتها بصلصة الطماطم ودخلتها الفرن عشان تاخد لون http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._8373803_n.jpg http://up.3dlat.com/uploads/12907310884.gif كفتة بطاطس باللحمة المفرومة لحمة مفرومة معصجة 2 حبة بطاطس مسلوقة بقدونس مقطع - ملح - فلفل اسود http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6048140_n.jpg نشكلها اصابع متوسطة ونضعها في الثلاجة http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6385398_n.jpg في بيض وبقسماط ونقليها في زيت غمير http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...31_18250_n.jpg http://up.3dlat.com/uploads/12907310884.gif كفتة دجاج لحم دجاج مفروم تقريبا نص كيلو بصلة متوسطة مبشورة ناعم ملح - فلفل اسود - كمون - فص توم مدقوق - بقدونس مقطع نعجن المقادير جيدا ونشكلها على سيخ خشب توضع في صينية تيفال ونسويها من غير زيت قبل التقديم مباشرة نضعها على النار مرة تانية ونضيف مقدار ملعقة زيت ونكون محضرين قطعة فحم صغيرة و ونضعها على ورق المونيوم ونغطي الصينية الى وقت التقديم .. للاسف نسيت اصورها ^_^ http://up.3dlat.com/uploads/12907310884.gif دجاج مشوي على الصاج دجاج مخلي صدور - نتبلها في :: بصلة مبشورة ناعم + زبادي + فلفل اسود + كمون + كركم + عصير ليمونه + زيت زيتون ونبيتها في التتبيلة لمدة 12 ساعة على صاج للشوي او صينية تيفال نضعها على النار نرص الدجاج على الصاج حتى يتم النضج http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4071323_n.jpg http://up.3dlat.com/uploads/12907310884.gif لحم بقري مشوي بالفرن لحم بقري نتبله في بصلة مقطعة شرائح - فصين توم - ملح - فلفل اسود ونتبلها لمدة 12 ساعة نضعها في صينية بايركس ونغطيها بالويل ونضعها بالفرن لمدة ساعة ونص او ساعتين الابيض اللي في الصينية ده دهن لان اللحمة كانت دسمة http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6070870_n.jpg http://up.3dlat.com/uploads/12907310884.gif ملوخية احم احم نسيت اصورها ارز بالشعيرية http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2809319_n.jpg شوربة بالشعيرية عصير كوكتيل سمبوسة بالجبن تمر http://up.3dlat.com/uploads/12907310884.gif ودي السفرة اتفضلوا http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4819329_n.jpg |
رد: ~*~مائدتي الرمضانية الثانية~*~ ما شاء الله عليك كلمة الله يعطيك العافية شغل مرتب وحلو |
رد: ~*~مائدتي الرمضانية الثانية~*~ بسم الله ماشاء الله والله اكبر انتي فعلا طباخة ممتازة تسلم الايادي وسفرة دايما ورمضان كريم عجبتني جدا وصفة كفتة البطاطس هبقي اجربها |
رد: ~*~مائدتي الرمضانية الثانية~*~ الف عافيه سفرة شهيه جدا تسلم الايادي |
رد: ~*~مائدتي الرمضانية الثانية~*~ |
رد: ~*~مائدتي الرمضانية الثانية~*~ استاااااااااااااااذة |
الساعة الآن 08:30 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0