مجتمع رجيم
1 2  3  4 

مجتمع رجيم (https://forum.rjeem.com/)
-   الاطباق المتنوعة (https://forum.rjeem.com/f7.html)
-   -   المكرونه باللحمه من مطبخ هنا (https://forum.rjeem.com/t111530.html)

مامت توتا 10-20-2011 09:46 PM

المكرونه باللحمه من مطبخ هنا
 
http://img440.imageshack.us/img440/782/13508ojqbt3.gif

http://www.rjeem.com/up/images/s9gwrw0gpa0nm2l3gbwz.gif
http://www.rjeem.com/up/images/84udo3qe7gjvywbd89ek.gif




انا عزماكم كلكم اكله انا اول مره اعملها كده

لما جارتى قالت عليها قولت اكيد اعملها لانى بعشق المكرونه

بانوعها وطبعا كلكم معزمين عندى

http://www.rjeem.com/up/images/ilti5e1hfrs0gead0poh.jpg



2 بصله كبيره مغسولين


http://rjeem.com/Gtool/image/073.gif
http://www.rjeem.com/up/images/tp8kvy6aojchpe9pslk1.jpg



كميه الطماطم تكون مناسبه اللى امامكم مش كتير بس صغيره

طماطم بلح حمره ومسكره

http://rjeem.com/Gtool/image/073.gif


http://www.rjeem.com/up/images/hr1pzgxidq8w6srwi.jpg


نصف كيلو مكرونه مقصوصه من اى نوع تفضليه



http://rjeem.com/Gtool/image/073.gif



http://www.rjeem.com/up/images/coo36lgc9jsdrig6i6p7.jpg


لحمه منقوعه فتره كويسه ومقطعه قطع صغيره جدا


http://rjeem.com/Gtool/image/073.gif

التحضير
******************


http://www.rjeem.com/up/images/zsxngsp0t10gk5jeg17h.jpg




نصفى الطماطم بعد ضربها فى الخلاط

http://rjeem.com/Gtool/image/073.gif

http://www.rjeem.com/up/images/az2o295qxju0srm8yxrh.jpg



نضع البصل بعد تقطيعه فى طاسه لحد ما لونه يبقى دهبى

http://rjeem.com/Gtool/image/073.gif


http://www.rjeem.com/up/images/hsqw0opcrjrdgiecj6lz.jpg



نضع اللحمه اللى هى مقطعه قطع صغيره
تشوح مع البصل شويه

http://rjeem.com/Gtool/image/073.gif

http://www.rjeem.com/up/images/nqgyugkr8wob8vqbk8x.jpg


نضع الطماطم المتصفيه فوق البصل واللحم
ثم نضع التوابل حسب الرغبه

http://rjeem.com/Gtool/image/073.gif




http://www.rjeem.com/up/images/c3b8ckgsstseawjkx3di.jpg



بعد تمام نضج اللحمه تماما وخلاص استوت نضع

المكرونه ونغطسها اسفل الطماطم واللحمه ونغطيها

وكل شويه شويه نباشر المكرونه ولو احتاجت ميه نضع كميه بسيطه

وكل ما تحتاج نضع ميه بس بسيط

http://rjeem.com/Gtool/image/073.gif


http://www.rjeem.com/up/images/28k5aw7tqlye5w27fxf9.jpg


كده شكلها بعد تمام النضج والاهم تكون مفلفله

نضعها فى بيرم او بيركس الحرارى
ثمتوضع فى الفرن
تحت الشوايه لكى يحمر وجهها

http://rjeem.com/Gtool/image/073.gif


http://www.rjeem.com/up/images/beuff0rmiiulkdo4wt6.jpg




وهذا شكلها لما خرجت من الفرن

والله يا بنات طعمها تحفه وريحتها جنان
بالف هنا وشفا


دينار 10-20-2011 10:06 PM

رد: المكرونه باللحمه من مطبخ هنا
 
واووووووووووووووووووووووووو

وصفة رائعة جدا ان شاء الله اجربها

يمكن اعملها علي الغداء بكرة باذن الله

تسلم الايادي حبيبتي


وللاسف نفذ رصيدي من التقييم :0000454564
:

رحيق العسل 10-20-2011 10:12 PM

رد: المكرونه باللحمه من مطبخ هنا
 
ياسلام عليك ياهنا
شو هالطبق اللذيذ
تسلم ايدك ياعسل
بس عندي سؤال ما فيها بهارات عالاقل علشان اللحمة؟؟

مامت توتا 10-20-2011 10:19 PM

رد: المكرونه باللحمه من مطبخ هنا
 
حبيبتى انا قولت حطى عليها التوابل للتحديق
زى ما انتى عوزه
اما اللحمه نفسها قبل ما تتحط لائه عادى
هى كده كده هتاخد طعم الملح والبهارات من الاكل
تسلمى يا سكر

مامت توتا 10-20-2011 10:20 PM

رد: المكرونه باللحمه من مطبخ هنا
 
دينار حبيبتى نورتى كتير
والله يا قمر مش مهم التقييم الاهم
انها عجبتك ويارب
اكون عند حسن ظنكم

◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕ 10-20-2011 10:36 PM

رد: المكرونه باللحمه من مطبخ هنا
 
تسلم الايادى ياهنا

والف شكر لجارتك لوصفتها الحلوه

بالف هنا حبيبتى

تقبلى مرورى وتقييمى

:-*


الساعة الآن 10:47 PM.
1 2  3  4 

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0