الرقاق من مطبخي حبيباتي http://www.rjeem.com/up/images/b6lk91ueosadvcvd93.gif بما اني من عشاق الرقاق فحبيت اقدمه لكم على طريقتي طبعا المقادير : رقاق / لحمه عصاج / شوربه /كوب لبن / معلقه سمن الطريقه : نضع حوالي اللبن و الشوربه و سمن في صينيه ونضعهم على النار http://www.rjeem.com/up/images/hletv4qiqhw1130gwlu2.jpg نضع الرقاق في الخليط ( واحده واحده ) و نشيلها على طول http://www.rjeem.com/up/images/xwzfsttxx1wols4pwa7.jpg http://www.rjeem.com/up/images/4w34uxg6zlnenc4nybyz.jpg نحضر صينيه اخرى و ندهنها سمن بسيط و نضع فيها الرقاق (نصف الكميه حوالي 5 طبقات) http://www.rjeem.com/up/images/w2j397u4ijhcucwt8zp.jpg ثم نضع العصاج و نكمل باقي طبقات الرقاق و نقطعها http://www.rjeem.com/up/images/netldlhpau7f5xbnt4a4.jpg ثم نضعها في الفرن http://www.rjeem.com/up/images/dq94zeoso75xbzgnk9m.jpg http://www.rjeem.com/up/images/s7sn2tdgq95nrzhg2c0.jpg و الف هنا للحلوين |
رد: الرقاق من مطبخي ما شاء الله منظرها روعة واكيد طعمتها رررروعة تسلم ايدك واحلى تقيممم لاطعم رقاااااق |
رد: الرقاق من مطبخي ما شاء الله شكله رائع يا دندونة تسلم ايدك حبيبتى تقبلى مرورى وتقييمى بارك الله فيك |
رد: الرقاق من مطبخي يا سلاااااااااااام http://rjeem.com/Gtool/big-smiley/image/17-20.gif روعة روعة حبيبتي :000003254: كل يوم نتعرف على اكلات البلدان الحبيبة و نتبادل الثقافات http://rjeem.com/Gtool/big-smiley/image/17-24.gif |
رد: الرقاق من مطبخي ماشاء الله شكلها كثير رائع الف عافية عليكم حبيبتى ويسلمو ايدينك الحلوة واحلى تقييم لاحلى دندونة |
رد: الرقاق من مطبخي تسلم الاياااااادى احلى دندونة.. انا عارفة طعمه..بيكون روووووعة من ايديكى..:smile21: فى انتظار صينية اول زيارة..:00003265: |
الساعة الآن 03:29 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0