مجتمع رجيم
1 2  3  4  5  ... الأخيرة

مجتمع رجيم (https://forum.rjeem.com/)
-   وصفات اللحوم (https://forum.rjeem.com/f20.html)
-   -   فراخ بصوص الليمون.. (https://forum.rjeem.com/t113246.html)

أم عمر و توتة 11-22-2011 10:43 AM

فراخ بصوص الليمون..
 
http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...pjwxyd45ml.gif


http://www.rjeem.com/up/images/1hj7jsyhkrd4n07xb0.gif




حبيباتى فى رجيم الغالى..
طريقة سهلة و سريعة و لذييييييذة..

http://www.rjeem.com/up/images/p07w4kkjkbkq6ljqy.jpg



ان شاء الله تعجبكوا..http://www.rjeem.com/up/images/z7tv266emc9gqm2cja.gif


المطلوب..
فرخة مغسولة جيدا و مقطعة..


http://www.rjeem.com/up/images/z9dxnhm25bz3dd3j05kn.jpg


تشوح فى ملعقة زيت حتى تحمر..


http://www.rjeem.com/up/images/hhoauxxji39end3o5mqs.jpg


نضيف ملح+فلفل + ثوم مفرى..


http://www.rjeem.com/up/images/2acffflidaxz69neha3.jpg


نقلب ثم نضيف ملعقة من وورستشر صوص
(او صويا صوص اذا لم يكن متوفر..)


http://www.rjeem.com/up/images/a5h4bmnylk991xem3xic.jpg

نزيد ماء بسيط حتى تنضج الفراخ..
ثم نذوب ملعقة كورن فلور فى نصف
كوب ماء مضاف اليه عصير ليمونتان..ثم نضيفه
الى الفراخ..


http://www.rjeem.com/up/images/dsz2qj46w341pyocrzl.jpg


يـــــتـــــبــــع لــــطــــفـــا لمعرفة طريقة الارز..
:000003254:


أم عمر و توتة 11-22-2011 10:50 AM

رد: فراخ بصوص الليمون..
 
الارز..

نضع 2ملعقة زيت فى الاناء ثم
نضع كمية الماء(كوب و نصف ماء
لكل كوب ارز بسمتى..)
عندما يغلى نضيف الملح و بودرة الزعفران
او الكركم و الارز المغسول..

عندما يتشرب الماء نضيف الزبيب..


http://www.rjeem.com/up/images/hmbw6y3llqfd6vy4uop.jpg




http://www.rjeem.com/up/images/dpdh1eepp4g613x8swl.jpg


ثم نهدأ النار..


الـــف هــنـــا و شـــفــــا..


http://www.rjeem.com/up/images/i8lnf2tw0tv6tcxrzd6a.jpg




http://www.rjeem.com/up/images/i8in72hx7rgv0p5lr76r.jpg


ان شاء الله يعجبكوا حبيباتى..


http://www.rjeem.com/up/images/9f3yhd9ne5w2m69hqoad.gif




http://www.rjeem.com/up/images/62t9vbib9b6vh1rmunol.gif

احلى دندونة 11-22-2011 10:56 AM

رد: فراخ بصوص الليمون..
 
حبيبتي ام عمر

شكل الطبق رووووعه

حقيقي طريقة تقديمك جميله

بس فين طريقة المخلل ههههههههههههه


تسلم ايدك حبيبتي

مامت توتا 11-22-2011 10:59 AM

رد: فراخ بصوص الليمون..
 
احلي تقييم
لاطعم اكله تسلم الايادي
ولا تحرمينا من اطباقك
الشهيه


دينار 11-22-2011 11:14 AM

رد: فراخ بصوص الليمون..
 
تسلم الايادي
وصفة جميلة تشبه اكل المطاعم وطبعا احلي

تسلمي يام عمر ياغالية


وتقبلي تقيييييييييييييييييمي:
000021:

دينار 11-22-2011 11:15 AM

رد: فراخ بصوص الليمون..
 
http://www.rjeem.com/up/images/i8in72hx7rgv0p5lr76r.jpg



هههههههههههه نسيت اخد طبقي


الساعة الآن 12:03 AM.
1 2  3  4  5  ... الأخيرة

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0