الفسيخ المصرى 100% http://img207.imageshack.us/img207/6...1d755acgt0.gif الفسيخ أكلة مصرية 100% وكلنا بنحبها وبموت فيها وأكيد أخواتنا وحبايبنا اللى من البلاد العربيه هيحبوه هما كمان الطريقة سمك بورى طازة لازم تقولى للسماك عايزة بورى أعملة للفسيخ هنجيب البورى وتغسلة كويس ومن عند الخياشيم بالمية وبس وأوعى تشيلى قشرة ودى صورته http://www.rjeem.com/up/images/q5g2h660k0x1jc7u1l.jpg وبحطة فى مصفاه من الصبخ لغاية بالليل بس بحط راسة لتحت وديلة لفوق علشان يتصفى من الدم والمية http://www.rjeem.com/up/images/mqcj7qu8t6pnrwt02rc.jpg وساعات بحطة فى زجاجة ميه معدنية فاضية كده علشان يتصفى عليه وصفي منه دمه بالضغط ع خياشيمه ودي صوره السمك بعد ما بيكون نشف تما اااااما http://www.rjeem.com/up/images/fn3epzvhhkt1i1es2767.jpg تجيبي بقي كيس بلاستيك وتمسحيه بالزيت من الداخل جيدا وتفتحه وتجيبي ملح خشن وتحطي عليه شويه شطه ناشفه وده شئ اختياري وكمان ساعات بحط عليه شوية كمون مطحون وشوية كارى بيخليه أصفر شوية هنحشي الخياشيم بالملح اللي بالشطه وبعدين خلي بالك معايا انتي وهيا لو زودتي الملح أووي هيطلع حادق ولو قللتي الملح ب يدوووود خلو بالكم كميه معقوله ونحشي الخياشيم ودا شكلها بعد الحشو http://www.rjeem.com/up/images/dvjfzf0osubwnzhu4rs.jpg وهنرص كل سمكة عكس اللي جنبها ف الكيس كده http://www.rjeem.com/up/images/c368zavuscfq5spl9ds.jpg يعني الراس هتكون جنب الديل وبعدين نحط شويه زيت نرشه فوق الرصه ,,,ونرش عليه شويه ملح خشن والرصه اللي فوقها تكون عكس اللي تحتها يعني ما نحطش رأس ع رأس لأ الرأس يكون تحتها ديل وبين كل رصه رشه ملح ورشه زيت http://www.rjeem.com/up/images/q7pzcadpgg0r4js41jj.jpg واضحه بقي بيتهيألي وبعدين خلصنا الكميه نفضي الكيس من الهوا كويس ونلف ونربط..ونحط كيس جوا كيس جوا كيس حوالي 7 او 8 اكياس ويفضل يكونو سود مفيش مش مشكله حطي اكياس ملونه وخلي الكيس الأخير اسود ودا الشكل قبل وضع الكيس الأسود http://www.rjeem.com/up/images/wpqntmmqg1og3fptmguz.jpg وبعدين ف علبه بلاستيك بغطا وحطيه مفيش مش مشكله حطي تحته طبق بلاستك كبيييييييييييييييييييير وفوقه غطيه بطبق تاااااااااااااااااااااااااااااااني بلاستك برده وحطيه في مكان جاف وناااااااااااشف لو ف مصر ممكن ف فرن البوتجاز مثلا او في ركن ف المطبخ عادي لو انتي مش ف مصر لو ف مصر بيقعد 15 يووووووووووووم واكتبي عشان متنسيش دا طبعا عشان طبيعه الجو ولو ف الشتا ميقعدش اكتر من 10 ايام لو ف الخليج حطيه 3 ايام وافتحي الرابع لو ف الشتا حطيه7 ايااااااااااااام وافتحي التامن مثلا وتقلبوه دايماطول الفتره وممكن تعرفي انو استوي لو شمتي الكيس ولاقيتي الريحه الحلوووووووه طبعا وكمان هيكون في ماء يبقي اتفسخ وبالف هنا ودا شكله بعد ما يتفسخ http://www.rjeem.com/up/images/ib5g5bjuw4sccv5db7ya.jpg وبتقدميه للاكل كده http://www.rjeem.com/up/images/zyl76j5a420tllwjobpp.jpg والطبق ده للرد والتقييم يعنى ملك بتاع الجميع http://www.rjeem.com/up/images/x0uz5rau82vi6tomyzj.jpg أدعولى ربنا يحقق لى اللى بتمناه |
رد: الفسيخ المصرى 100% الله الله الله تسلم ايدك فتحتى نفسى انا بموووووووت فيه بصراحه ويسلام بقى مع البصل الاخضر حرام عليكى انا عامله رجيم اهىء اهىء:smile05: بس بجد روعه تسلمى واحلى تقييم طبعا ويارب يحققلك اللى بتتمنيه ياقمر |
رد: الفسيخ المصرى 100% حبيبتى خليه يوم الفرى ولا تزعلى نفسك كل المصريين مجرد مابيشوفوا الفسيخ مش بيبصوا للريجيم نورتينى ياحبيبتى ويارب دايما منورة الدنيا كلها |
رد: الفسيخ المصرى 100% شكلة تحفة انا عاوزة الطبق لازوجى لانى مش اقدر اكلة تصورى عمرى ما دوقتو لكن بالهنا والشفاء تسلم ايدك |
رد: الفسيخ المصرى 100% تسلم ايدك حبيبتي مع اني مش بحبه بس طريقتك جميله لك ودي و تقييمي حبيبتي |
رد: الفسيخ المصرى 100% اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ملك 2004: |
الساعة الآن 07:36 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0