كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى [frame="8 70"] [/frame] http://www3.0zz0.com/2011/01/20/15/928874944.gif http://www.rjeem.com/up/images/shgfivqyh7yrrx9stsn.gif كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى http://www.rjeem.com/up/images/uuvf3sy1te5xnxpnkpn.gif ياهلا فيكم ياغاليات خفايف من المطبخ سهلة وعملية الكباب البحرينى اكيد فيه كثير عارفينه وعارفين طعمه الشهى وهذا النوع اللى بستعمله دايما والحقيقة بشتريه من البحرين وهو عبارة عن طحين نخى اللى هو طحين الحمص http://www.rjeem.com/up/images/upjosatomnp0hzqxly6.png وطريقة عملها بسيطة وطبعاً الافضل اضافة البهارات البحرينية له بتكون الطعم افضل والرائحة اقوى وطبعاً عادى يمشى مع اى بهارات طبعاً يضاف الملح و بيضة واحدة وبصل مبشور وبقدونس مفروم وممكن البقل الكراث وربع ملعقة بكينج بودر اذا احببتى انه ينتفخ شوى وكاسة ماء او اكثر على حسب http://www.rjeem.com/up/images/ullj0g0p66yyg6ckivc.png http://www.rjeem.com/up/images/otc7rpeccf66kwjzaoez.png http://www.rjeem.com/up/images/op6k9mm4ob0f8229pj4.png تقريبا ممكن اضافة نصف كاسة اواقل من الماء حتى تصبح عجينة لينة وسهلة الصب اوالتشكيل لاخفيفة ولاثقيلة وسط http://www.rjeem.com/up/images/fi4uji7pg8yk9ii16do.png وطبعاً الافضل قليها بزيت خفيف مو غزير اذا حابة الاتنتفخ معاكى http://www.rjeem.com/up/images/0xowzoiy6ncuk20um2e.png وهذا الشكل بعد القلى http://www.rjeem.com/up/images/al6fpokk44mj6x3cj8o1.png سويت معاها كبة مقلية وكمان دونات دجاج http://www.rjeem.com/up/images/ef43i86zvhxh5oh4ql2.png واتفضلوا ياقمرات بألف عافية http://www.rjeem.com/up/images/uii7ohg1cn2tzp7eugnx.png وان شاء الله تكون عجبتكم http://www.rjeem.com/up/images/s5jbgphp9nk83t7cmnfs.png ومعها سلطة http://www.rjeem.com/up/images/s6cn6vo1auxhrdwziqyh.png هذا لأول رد http://www.rjeem.com/up/images/t4f3mmqg3oeundyoaq.png http://www.rjeem.com/up/images/8l3yj006m0otrrtlfhq.gif |
رد: كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى [frame="8 70"] فطيرة السبانخ العجينة اى نوع عجين عجينة البيتزا او عجينة المعجنات جهزت السبانخ مع ملعقة زبد وفص ثوم http://www.rjeem.com/up/images/iy17cl8eb9ds09vhnmh.png هنا بعد مافردت العجينة بالصنية واضفت السبانخ بعد مابردت عليها http://www.rjeem.com/up/images/y833a6pilczkzshdeemt.png وجهزت حبتين بيض مع بهار وملح وفلفل وصبيتها على السبانخ وبعدين اضفت جبن موزريلا http://www.rjeem.com/up/images/p96tugaimzqmtg68d7s9.png وطبعاً بيكون اطيب اذا اضفتى جبن منوع هنا بعد ماطلعت من الفرن http://www.rjeem.com/up/images/w0nh2in1wv7xtl3i875.png واتفضلوا ياقمرااات ترى اولادى مابيحبوا السبانخ ولامعجنات السبانخ بس هالمرة عجبتهم http://www.rjeem.com/up/images/m1e0vkboktxcebts2i.png وطبعاً ضرورى السلطة لانها من الاساسيات http://www.rjeem.com/up/images/ha567kewps7j5c4wtfcx.png واتمنى عجبتكم ولاتحرمونى ردودكم الحلوة http://www.rjeem.com/up/images/8l3yj006m0otrrtlfhq.gif [/frame] |
رد: كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى طبعا تقييمى لاجمل اكله على الصبح تسلمى يا بيرو وتسلم ايديك الحلوه |
رد: كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى وااااو تسلم ايدك عجبنى الكباب يشبه الطعميه عندنا ممكن سؤال ،،، ايه مكونات البهارات البحرينيه ؟؟؟!! وطبعا فطيرة السبانخ 100 % شكلها رائع وان شاء الله هجربها :smile15: |
رد: كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى تسلم يدك ياعسل |
رد: كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى واااااااااااااااااااااااء انتي عاملاهم مخصوص عشان انا بريجيم صح ممكن كده افكر احظرك لغايه ما اخس :icon10: فراشتي انتي وين اشتغلت في مهنه التعذيب اعترفي بسرعه :icon10: لكن من باب 1+1 يساوي 2 مش 11 ابدعتي و جننتيني يا احلى فرررررررررراشه شغل متعوب عليه يستاهل التقييم على كل مشاركه ماشاء الله عليك حلوتي |
الساعة الآن 05:24 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0