مجتمع رجيم
1 2  3  4  5  ... الأخيرة

مجتمع رجيم (https://forum.rjeem.com/)
-   الأطباق الرئيسية (https://forum.rjeem.com/f305.html)
-   -   كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى (https://forum.rjeem.com/t114736.html)

~ عبير الزهور ~ 12-20-2011 11:53 AM

كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى
 
[frame="8 70"]
http://www3.0zz0.com/2011/01/20/15/928874944.gif

http://www.rjeem.com/up/images/shgfivqyh7yrrx9stsn.gif


كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى

http://www.rjeem.com/up/images/uuvf3sy1te5xnxpnkpn.gif

ياهلا فيكم ياغاليات
خفايف من المطبخ سهلة وعملية
الكباب البحرينى اكيد فيه كثير عارفينه وعارفين طعمه الشهى

وهذا النوع اللى بستعمله دايما والحقيقة بشتريه من البحرين
وهو عبارة عن طحين نخى اللى هو طحين الحمص


http://www.rjeem.com/up/images/upjosatomnp0hzqxly6.png

وطريقة عملها بسيطة وطبعاً الافضل اضافة البهارات البحرينية له
بتكون الطعم افضل والرائحة اقوى
وطبعاً عادى يمشى مع اى بهارات
طبعاً يضاف الملح و بيضة واحدة
وبصل مبشور
وبقدونس مفروم وممكن البقل الكراث
وربع ملعقة بكينج بودر اذا احببتى انه ينتفخ شوى
وكاسة ماء او اكثر على حسب



http://www.rjeem.com/up/images/ullj0g0p66yyg6ckivc.png




http://www.rjeem.com/up/images/otc7rpeccf66kwjzaoez.png




http://www.rjeem.com/up/images/op6k9mm4ob0f8229pj4.png


تقريبا ممكن اضافة نصف كاسة اواقل من الماء

حتى تصبح عجينة لينة وسهلة الصب اوالتشكيل
لاخفيفة ولاثقيلة وسط

http://www.rjeem.com/up/images/fi4uji7pg8yk9ii16do.png


وطبعاً الافضل قليها بزيت خفيف مو غزير

اذا حابة الاتنتفخ معاكى

http://www.rjeem.com/up/images/0xowzoiy6ncuk20um2e.png


وهذا الشكل بعد القلى


http://www.rjeem.com/up/images/al6fpokk44mj6x3cj8o1.png


سويت معاها كبة مقلية وكمان دونات دجاج


http://www.rjeem.com/up/images/ef43i86zvhxh5oh4ql2.png


واتفضلوا ياقمرات بألف عافية


http://www.rjeem.com/up/images/uii7ohg1cn2tzp7eugnx.png


وان شاء الله تكون عجبتكم


http://www.rjeem.com/up/images/s5jbgphp9nk83t7cmnfs.png


ومعها سلطة


http://www.rjeem.com/up/images/s6cn6vo1auxhrdwziqyh.png


هذا لأول رد


http://www.rjeem.com/up/images/t4f3mmqg3oeundyoaq.png


http://www.rjeem.com/up/images/8l3yj006m0otrrtlfhq.gif




[/frame]

~ عبير الزهور ~ 12-20-2011 11:54 AM

رد: كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى
 
[frame="8 70"]
فطيرة السبانخ
العجينة اى نوع عجين عجينة البيتزا او عجينة المعجنات
جهزت السبانخ مع ملعقة زبد وفص ثوم

http://www.rjeem.com/up/images/iy17cl8eb9ds09vhnmh.png


هنا بعد مافردت العجينة بالصنية واضفت السبانخ بعد مابردت عليها


http://www.rjeem.com/up/images/y833a6pilczkzshdeemt.png


وجهزت حبتين بيض مع بهار وملح وفلفل وصبيتها على السبانخ

وبعدين اضفت جبن موزريلا

http://www.rjeem.com/up/images/p96tugaimzqmtg68d7s9.png


وطبعاً بيكون اطيب اذا اضفتى جبن منوع

هنا بعد ماطلعت من الفرن

http://www.rjeem.com/up/images/w0nh2in1wv7xtl3i875.png


واتفضلوا ياقمرااات ترى اولادى مابيحبوا السبانخ ولامعجنات السبانخ

بس هالمرة عجبتهم

http://www.rjeem.com/up/images/m1e0vkboktxcebts2i.png


وطبعاً ضرورى السلطة لانها من الاساسيات


http://www.rjeem.com/up/images/ha567kewps7j5c4wtfcx.png


واتمنى عجبتكم ولاتحرمونى ردودكم الحلوة


http://www.rjeem.com/up/images/8l3yj006m0otrrtlfhq.gif
[/frame]

مامت توتا 12-20-2011 12:11 PM

رد: كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى
 
طبعا تقييمى لاجمل اكله على الصبح
تسلمى يا بيرو
وتسلم ايديك الحلوه

زووووزه 12-20-2011 12:29 PM

رد: كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى
 
وااااو تسلم ايدك عجبنى الكباب يشبه الطعميه عندنا
ممكن سؤال ،،، ايه مكونات البهارات البحرينيه ؟؟؟!!
وطبعا فطيرة السبانخ 100 % شكلها رائع وان شاء الله هجربها :smile15:

عہْشہْقہْي آنہْآنہْي 12-20-2011 12:47 PM

رد: كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى
 
تسلم يدك ياعسل

Coeur de Rjeem 12-20-2011 12:58 PM

رد: كباب بحرينى وفطيرة السبانخ من مطبخى
 
واااااااااااااااااااااااء
انتي عاملاهم مخصوص عشان انا بريجيم صح
ممكن كده افكر احظرك لغايه ما اخس :icon10:
فراشتي انتي وين اشتغلت في مهنه التعذيب اعترفي بسرعه :icon10:
لكن من باب 1+1 يساوي 2
مش 11
ابدعتي و جننتيني يا احلى فرررررررررراشه
شغل متعوب عليه يستاهل التقييم على كل مشاركه
ماشاء الله عليك حلوتي


الساعة الآن 05:24 AM.
1 2  3  4  5  ... الأخيرة

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0