دجاج تكا بالصور خطوه خطوه مع السلطات والصلصات تفضلوا دجاج تكا بالصور خطوه خطوه مع السلطات والصلصات وسهل ايضا هي طريقه سهله لدجاج تكا بالصور خطوه خطوه نبدا المقادير دجاجه مقطعه الى 8 قطع او مقطعه الى مكعبات وتشكيله البهارات ملح - فلفل - زنجبيل - =حصى البان - زعتر - هيل - كمون - كركم- قرفه كاري - قرنفل مطحون - فلفل احمر = بابريكا وممكن اي انواع من البهارات المفضله ثوم مدقوق بصل مفروم ناعم بقدونس ناعم عصير ليمون زيت لبن 3 -5 ملاعق معجون طماطم ونبدا نقطع الدجاجhttp://www.redhotcurry.com/images/fo...cedmeat_xl.jpg ونجهز البهارات ونخلطها http://www.redhotcurry.com/images/fo...edients_xl.jpg حتى تصبح هكذا http://www.redhotcurry.com/images/fo...kka_mix_xl.jpg ونضيف الدجاج ممكن قطع بالعظم او مكعبات من دون عظم http://www.redhotcurry.com/images/fo...pasting_xl.jpg وتصبح هكذا http://www.redhotcurry.com/images/fo..._pasted_xl.jpg http://www.redhotcurry.com/images/fo..._pasted_xl.jpg ونقوم بتغليفها جيدا ونضعها في الثلاجه لمده ساعتين او 4 او لثاني يوم حسب وقت اللي بدك تسويها http://www.redhotcurry.com/images/fo...inating_xl.jpg ومن ثم تغلفي صينيه بورق الالمنيوم وتقومي بوضع الدجاج فيها http://www.redhotcurry.com/images/fo...a_tray2_xl.jpg وتضعيها في الفرن لمده ربع ساعه او نص ساعه حسب ما بتحبي يكون نضجها وتترك لتحمر والان نجهز السلطه وهي خس مفروم طماطم مفرومه زيتون مقطع جبن مقطع وممكن اي سلطه بتحبوها وتخلط اضافه الليمون والملح http://www.redhotcurry.com/images/fo...tasalad_xl.jpg وتقدم مع الحمص والسلطه وصلصه الطحينيه مع البصل او الخيار وممكن كاتشاب http://www.redhotcurry.com/images/fo...andwich_xl.jpg وممكن تقدم مع خبز وتلف مع السلطه http://www.redhotcurry.com/images/fo...andwich_xl.jpg __________________ http://i105.photobucket.com/albums/m...iv40lycwm5.jpg http://saa2d.jeeran.com/يسشبسشيب5555.gif http://www.alshamsi.net/cards/islam_cards/islam34.jpg |
تسلم الايادي ياقمر علي الدجاج اللذيذ |
ميرسى يانود ياقمر على زوقك ومشاركتك الغاليه |
تسلمين يا ذوق |
ميرسى خاتون كلك زوق |
مممممممممممم رغم انى ما اكل دجاج الا ان الطبق شكله لذيذ وشهى جدااااااااا تسلم يداك |
الساعة الآن 10:51 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0