1 2
|
السنجارى على الطريقة الاسكندرانى السنجارى على الطريقة الاسكندرانى السنجارى على الطريقة الاسكندرانى السنجارى على الطريقة الاسكندرانى https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...77163327_n.jpg المقادير: كيلو سمك بورى - طماطم تقطع قطع صغيره - 4 فصوص ثوم - 2 ثمرة ليمون - مقدار كرفس - مقدار كسبرة ناعمة - ثمرة فلفل حار - ثمرة فلفل رومى الوان - ثمرة بصله - - مقدار ملح فلفل التحضير: نظفى السمك البورى وقفى السمكه على ظهرها وشقيها نصين من عند البطن بس ماتفصليش النصين عن بعض يعنى السمكه هيبقا شكلها مسطح قدامك وشيلى الراس والديل مالهمش لازمه رصى السمك فى صينيه اخلطى الطماطم والبصل والكمون والليمون وبقدونس وكرفس مع بعض حطى الخليط ده على وش كل سمكه رشى ملح بسيط وزيت على الوش نحضر صينيه وندهنها بالزيت ونضع بها السمك الملفوف فى ورق حرارى وندخله الفرن الى ان ينضج قدمى كل سمكه بالخليط اللى عليها فى طبق وحطى السوس بتاعها معاها السنجارى على الطريقة الاسكندرانى السنجارى على الطريقة الاسكندرانى السنجارى على الطريقة الاسكندرانى :0000210::0000210::0000210::0000210: |
رد: السنجارى على الطريقة الاسكندرانى http://www.rjeem.com/up/images/oonot8bishipf5kdlabx.gif واااااااااااااااو شكلها نااااااااااااااااااااااااااااااااااايس ان شاء الله اجربها مشكوووره حبيبتي |
رد: السنجارى على الطريقة الاسكندرانى رووعة تسلم ايدك ويعطيك العافية كوني بخير تحياتي لك |
رد: السنجارى على الطريقة الاسكندرانى أسعدني تواجدكن بارك الرحمن بكن غاليتاتي |
رد: السنجارى على الطريقة الاسكندرانى مممممممممممممم انا بحب السمك وعندي بعد يومين عزيمة وكنت مقررة أعمللهم طااجة السمك والمشكلة اول مرة بعملهاا وما بعرف الوقت االلي بياخده السمك بالشوي خايفة يحترق قديش ممكن يضل السمك بالفرن انا ولاففتته بالسلوفان؟؟ |
رد: السنجارى على الطريقة الاسكندرانى |
الساعة الآن 10:54 AM. | 1 2
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0