استيك مشوى تتبيلة الستيك ((وهي السر الكبير في عمله)) 3حبات ثوم مهروس ناعم 2ملعقتين من الخل الأسود ملح فلفل أسود نصف فنجان شاي عصير ليمون صوص دبس الرمان.. زعتر بري مجفف((موجود في صف المتبلات والأعشاب في السوبر ماركت)) http://rjeem.com/Upload/uploads/ddfe05cfd2.jpg الطريقة:: غزي الشرائح في عدة مناطق بالسكين وعلى الوجهين حتى تتشرب الصوص الذي ستنقع فيه.. للصلصة.. نخلط جميع التوابل مع بعضها البعض وننقع شرائح اللحم فيها ونضعها في الثلاجة طوال الليل حى تتشرب الصوص وتلين قطعة اللحم لأنها عريضة شوي((يعني اليوم إللي تبغي تسوي فيه ستيك حطي الشرائح في الصوص من الليلة إللي قبلها وإنقعيه فيها طووول الليل أو لليوم الثاني)) في اليوم الثاني ((إللي راح تعملي فيه الستيك)) جهزي شواية الفحم أو شواية كهربائية وإبدأي حطي عليها شرائح اللحم وإشويها ((وإدهنيها لما تنشف بالمتبقي من الصوص في الصحن إللي نقعنا فيه اللحم أمس)) هذي ترى خطوة مهمة وكل شوي إقلبيه علــى الجهة الثانية :: |
تسلم الايادي ياقمر علي الستيك شكله لذيذ |
تسلمى حبيبتى نود |
|
جامد موووووت ميرسى اوى اوى تسلم ايدك |
|
الساعة الآن 05:58 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0