مجتمع رجيم
1 2  3 

مجتمع رجيم (https://forum.rjeem.com/)
-   الأطباق الرئيسية (https://forum.rjeem.com/f305.html)
-   -   المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي (https://forum.rjeem.com/t136279.html)

طالبة الفردوس 12-12-2012 03:01 PM

المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
 
المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي

http://www.rjeem.com/up/images/8lg51qi91berpokfzeo.gif


http://www.rjeem.com/uploadcenter/up...1355158106.gif
ولأول مرة في قسم المطبخ

اكلة مصورة لي
http://img.rjeem.com/imgcache/2012/12/4603.gif
اهم شي انها تعجبكم

http://www.rjeem.com/up/images/cgrddwzkap9rdcdwlns.gif
كيلو باتنجان اسود مقطع
زيت للقلي
نصف كيلو لحم مفروم
ملح +فلفل
بصلتين مقطعين

http://img.rjeem.com/imgcache/2012/12/4638.gif

للصلصة

عصير طماطم 3 حبات
معلقتين صلصة
8 فصوص ثوم مفروم
خل
ملح +فلفل اسود


http://img.rjeem.com/imgcache/2012/12/4638.gif


http://www.rjeem.com/up/images/55i92m70athedskvfuu.gif

اول شي نقطع الباذنجان شرائح

http://up.rjeem.com/uploads/13553081361.jpg

http://up.rjeem.com/uploads/13553081363.jpg

نسيت خطوة تعصيج اللحمة
سامحوني

http://img.rjeem.com/imgcache/2012/12/4608.gif

تحطي بصلتين علي النار
http://up.rjeem.com/uploads/13553135191.jpg

انا بحط اللحمة المفرومة معهم حتي ما اضيف اي دهن غير دهن اللحم المفروم
وتخليها علي النار بعدين تضيفي ملح وفلفل

وتحطي البتنجان مع اللحم في صينية

http://up.rjeem.com/uploads/13553135193.jpg
وتبدئي في عمل الصلصة
:000021:
وهي توم تشوحيه بس يصفر حطي عليه الخل

http://up.rjeem.com/uploads/13553135192.jpg

بعدين تضيفي عصير الطماطم
والصلصة والملح والفلفل
تغلي غلوة وحطيها علي البتنجان واللحم في الصينية

http://up.rjeem.com/uploads/13553136431.jpg

وتحطيها في الفرن شوية بتلاقيها بتجنن وطعمتها روووووووعة
http://up.rjeem.com/uploads/13553114803.jpg

http://img.rjeem.com/imgcache/2012/12/4614.gif

http://up.rjeem.com/uploads/13553114804.jpg

http://img.rjeem.com/imgcache/2012/12/4616.gif

مامت توتا 12-12-2012 03:12 PM

رد: المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
 
تسلم ايديك الحلوه وتقلى تقييمى


طيب ليه ما حطتى فيها فلفل وباذنجان من نوع اخر اللى ابيض او مخدد

ياااااااااااااه بتبقى فظعيه هبقى اعملهكم وانزلها

سحر هنو 12-12-2012 03:46 PM

رد: المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
 
روعة ياغالية يسلموا الايادى
احلى تقييم لعيونك ياغالية

أمواج رجيم 12-12-2012 04:54 PM

رد: المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
 
روعة
تساهلي احلى تقييم

سعا د غراب 12-12-2012 04:57 PM

رد: المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
 
http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...qc2qmk688w.gif

~ عبير الزهور ~ 12-12-2012 05:16 PM

رد: المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي
 
تسلم ايدينك الحلوة حبيبتى
ماشاء الله ست بيت ممتازة وطباخة ماهرة
وحلوة طريقتك جدااا بعمل المسقعة باللحمة المفرومة
وبشوق لكل طبخاتك الشهية
ونعتبر المسقعة فاتحة لامتعنا بكل وصفاتك ياقلبى
وافر الود والتقدير
وحالاً الوسام


الساعة الآن 01:05 AM.
1 2  3 

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0