المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي http://www.rjeem.com/up/images/8lg51qi91berpokfzeo.gif http://www.rjeem.com/uploadcenter/up...1355158106.gif ولأول مرة في قسم المطبخ اكلة مصورة لي http://img.rjeem.com/imgcache/2012/12/4603.gif اهم شي انها تعجبكم http://www.rjeem.com/up/images/cgrddwzkap9rdcdwlns.gif كيلو باتنجان اسود مقطع زيت للقلي نصف كيلو لحم مفروم ملح +فلفل بصلتين مقطعين http://img.rjeem.com/imgcache/2012/12/4638.gif للصلصة عصير طماطم 3 حبات معلقتين صلصة 8 فصوص ثوم مفروم خل ملح +فلفل اسود http://img.rjeem.com/imgcache/2012/12/4638.gif http://www.rjeem.com/up/images/55i92m70athedskvfuu.gif اول شي نقطع الباذنجان شرائح http://up.rjeem.com/uploads/13553081361.jpg http://up.rjeem.com/uploads/13553081363.jpg نسيت خطوة تعصيج اللحمة سامحوني http://img.rjeem.com/imgcache/2012/12/4608.gif تحطي بصلتين علي النار http://up.rjeem.com/uploads/13553135191.jpg انا بحط اللحمة المفرومة معهم حتي ما اضيف اي دهن غير دهن اللحم المفروم وتخليها علي النار بعدين تضيفي ملح وفلفل وتحطي البتنجان مع اللحم في صينية http://up.rjeem.com/uploads/13553135193.jpg وتبدئي في عمل الصلصة :000021: وهي توم تشوحيه بس يصفر حطي عليه الخل http://up.rjeem.com/uploads/13553135192.jpg بعدين تضيفي عصير الطماطم والصلصة والملح والفلفل تغلي غلوة وحطيها علي البتنجان واللحم في الصينية http://up.rjeem.com/uploads/13553136431.jpg وتحطيها في الفرن شوية بتلاقيها بتجنن وطعمتها روووووووعة http://up.rjeem.com/uploads/13553114803.jpg http://img.rjeem.com/imgcache/2012/12/4614.gif http://up.rjeem.com/uploads/13553114804.jpg http://img.rjeem.com/imgcache/2012/12/4616.gif |
رد: المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي تسلم ايديك الحلوه وتقلى تقييمى طيب ليه ما حطتى فيها فلفل وباذنجان من نوع اخر اللى ابيض او مخدد ياااااااااااااه بتبقى فظعيه هبقى اعملهكم وانزلها |
رد: المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي روعة ياغالية يسلموا الايادى احلى تقييم لعيونك ياغالية |
رد: المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي روعة تساهلي احلى تقييم |
رد: المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي |
رد: المسقعة باللحمة المفرومة من مطبخي تسلم ايدينك الحلوة حبيبتى ماشاء الله ست بيت ممتازة وطباخة ماهرة وحلوة طريقتك جدااا بعمل المسقعة باللحمة المفرومة وبشوق لكل طبخاتك الشهية ونعتبر المسقعة فاتحة لامتعنا بكل وصفاتك ياقلبى وافر الود والتقدير وحالاً الوسام |
الساعة الآن 01:05 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0