فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب http://www.rjeem.com/forum/../up/ima...pjwxyd45ml.gif http://www.rjeem.com/uploadcenter/up...1351848969.gif غالياتى اجمل و احلى وردات فى رجيم.. طبق اليوم.. فراخ بالليمون و الريحان و العسل مع ارز بسمتى ملون بالزبيب.. ان شاء الله يعجبكن.. نغسل الفراخ جيدا و نقطعها و تشقق.. http://www.rjeem.com/up/images/h4fwzg9aaxqklp0hbzm.jpg التتبيلة.. ثوم مفرى+ عصير ليمون+ملح+فلفل اسود+بهارات+ريحان مجفف+ 2 م.ك.صلصة+1م.ك.عسل ابيض+ 1م.ك.صويا صوص.. نتبل بها قطع الفراخ جيدا و نضعها فى الكيس الحرارى مع قطع البطاطس.. ( لا تنسى عمل فتحات صغيرة فى الكيس لتسمح بخروج الهواء..) http://www.rjeem.com/up/images/7lnyz3t7da4qi13glwu.jpg نضعها فى فرن حار حوالى نصف ساعة.. http://www.rjeem.com/up/images/elfkdkhd1kaisy55d79.jpg نفتح الكيس ونأخذ بعض السائل و نضيف اليه ملعقة عسل و قليل من الريحان المجفف و ندهن بها قطع الفراخ ثم نضعها تحت الشواية 5 دقائق حتى تحمر.. ( عذرا..التصوير ليس واضحا من البخار..) http://www.rjeem.com/up/images/3wsdwjzh1wyu6abg5c.jpg :000021: طريقة عمل الارز البسمتى ملون مع الزبيب..:000021: لكل كوب ارز بسمتى كوب و نصف ماء نضع قليل من الزيت + فص مستكة و عندما تذوب نضيف كمية الماء و ملح و عندما تغلى نضيف الارز المغسول.. http://www.rjeem.com/up/images/lbc0tve2wss9uulredsu.jpg عندما يتشرب الماء نضيف قليل من بودرة الزعفران او الكركم.. http://www.rjeem.com/up/images/itqar42pl86b2qj7jnqu.jpg نقلب بخفة ثم نضيف الزبيب.. http://www.rjeem.com/up/images/vz2f1gdb5t3yih85ixna.jpg نهدأ النار حتى ينضج.. عند التقديم.. اتفضلوا.........:000021: http://www.rjeem.com/up/images/u975ek8y7vi2t5c7yv71.gif http://www.rjeem.com/up/images/vvhplhlvafh898iumv7s.jpg http://www.rjeem.com/up/images/xurdrou9xyr5hbezeehn.jpg الوان الارز راااائعة و الطعم جناااااااااااااااااان.. http://www.rjeem.com/up/images/e0zm0nief5e31nwfn7g.jpg http://www.rjeem.com/up/images/clkaccqmnn82oe2dxeyv.jpg http://www.rjeem.com/up/images/prn5srtvi0n79ri8g0o.jpg http://www.rjeem.com/up/images/6dbvxl4f86z8c207jmr4.jpg ان شاء الله تنال اعجابكن.. http://www.rjeem.com/up/images/ai1uhmjzmbs8pkqpz04.gif http://up.rjeem.com/uploads/13548272504.gif فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب :000021541: |
رد: فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب وصفة شهية تسلم يمناك تستاهلي احلى تقييم |
رد: فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب تصدقتى وتأمنى بالله لسة عاملاها امس ههههههههههههه نفس الطريقة ونفس البطاطس لكن بدل الريحان حطيت روزمارى ياه لو اعرف كان صورتها حبيبة قلبي الف شكر تقييمي للقمر |
رد: فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب ماشاء الله الشكل يفتح النفس من غير اى كلمه وكل ما انزل الاقى زووووم ع الصوره .. ينفع كده تسلم ايدك حبيبتى ماشاء الله عليك بس استفسار بسيييط بعد اذنك.. لما بتضعى الكيس فى الصنيه بيبقى فيها مايه او مدهونه شئ ؟ تقبلى مرورى غاليتى |
رد: فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب لكى حبى وتقديرى يا قمر جميله بكل المقاييس تسلم ايديك ماشاء الله ليا سؤال هل يوجد بديل للكيس الحرارى احلى تقييم |
رد: فراخ بالليمون و الريحان و العسل فى الكيس الحرارى مع ارز بسمتى ملون بالزبيب اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة عطرالفل: |
الساعة الآن 02:25 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0