1 2
|
لسان عصفور بالكبد والقوانص المقادير: كيس لسان عصفور (نوع من انواع المرونه الصغيرة) مقدار مناسب من الكبد والقوانص نصف كيلو مثلا 2 بصله متوسطه مبشورة ملح وتوابل حسب الرغبه ما عدا الكمون الطريقة: - يحمر لسان العصفور فى الزيت او فى الفرن بدون زيت فى حاله استعمال الزيت يترك فترة ليصفى . - تقطع الكبد و القوانص قطع صغيرة و تعصج مع البصل المفروم . - مع قرب نضج الكبد يضاف لسان العصفور والملح و التوابل - توضع كميه ماء او شوربه كافيه لنضجه ثم يقدم . |
رد: لسان عصفور بالكبد والقوانص |
رد: لسان عصفور بالكبد والقوانص تسلمى كركورة على الاكله اللذيذه |
رد: لسان عصفور بالكبد والقوانص مشكوورة ويعطيك العافية موضوع رائع وسلمت يمناك اختك سحر الوجود |
رد: لسان عصفور بالكبد والقوانص شكرا حبيبتى |
رد: لسان عصفور بالكبد والقوانص شكرا يا جميلة على مرورك |
الساعة الآن 08:15 AM. | 1 2
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0