1 2
|
الاكلير الاكلير عبارة عن نوع سندوتش حلوى المكسو بالشيكولاتة بالكريمة الفانيليا الخاص بحشو الميللفى:المقادير align="right">500 جرام ماء 200 جرام زبدة طبيعى 400 جرام دقيق ابيض 9عدد بيض قليل من الفانيليا شيكولاتة سادة - للديكور كريمة فانيليا - للحشو:خطوات التحضير يغلى الماء على النار مع اضافة الزبدة غليان جيد وبعد يضاف الدقيق ويقلب بسرعة حتى تفصل العجين من اطراف الاناء ويوضع فى اناء اخر حتى يبرد تمامأ لمد نصف ساعة على الاقل وبعد يضاف البيض اثنين اثنين مع التقليب المستمر + الفانيليا حتى انتهاء كمية البيض وتوضع العجين بداخل الكيس المخصص للتقطيع وتقطع بمقاس 10 سم تقريبأ حتى انتهاء العجين :طريقة الطهى تخبز العجين فى فرن متوسط الحرارة اى 200 درجة مئوية لمدة نصف ساعة تقريبأ :الديكور يقطع كل واحدة مثل فتح السندوتش العادى وتحشو بالكريمة الفانيليا وتدهن بالشيكولاتة الساخن من الخارج :zyxr_0632: |
رد: الاكلير تصدقين انا داخله الموضوع وخايفه لا يكون من مطبخك علشان خلاص مش راح ينفع اي رجيم من بعد اكلاتك الحلوة شكرا سمرا يعطيج العافيه |
رد: الاكلير تسلمى لى امى الدنيا وما فيها وان شاء الله بانزل حلويات من مطبخى قريب |
رد: الاكلير :zyxr_435::zyxr_435::zyxr_435::zyxr_435: |
رد: الاكلير تسلمى يا أحلى سمرا و فى انتظار المزيد |
رد: الاكلير تسلمى مسلمه وان شاء الله بيكون فيه جديد قريب ومن مطبخى |
الساعة الآن 05:51 PM. | 1 2
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0