مجتمع رجيم
1 2 

مجتمع رجيم (https://forum.rjeem.com/)
-   وصفات اللحوم (https://forum.rjeem.com/f20.html)
-   -   روزبيف بالقراصيا من روشانا (https://forum.rjeem.com/t151513.html)

روشانا3 01-15-2014 10:32 PM

روزبيف بالقراصيا من روشانا
 
http://www.rjeem.com/uploadcenter/up...1347099183.gif


بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
ازيكم حبيباتى اعضاء منتداى الغالى
انا عملت حاجه اكيد كلنا بنحبها بس فيه مننا كان ممكن يفكر ان طريقتها محتاجه مجهود كتير
بس هى فى الحقيقه سهله وبسيطه وسريعه جدا
(( روزبيف ))
بس انا زودت عليها اضافايه صغنونه كده علشان بحبها وعطيتها طعم احلى اكتر
تعالو شوفو قد ايه سهله وفى الاخر النتيجه تحححححححححفه

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351649.png

عرق فلتو باى وزن تحبيه
توم وبصل و ( ملح وفلفل وورق لورا وحبهان ومستكه وبودرة بصل وبودرة توم )

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351650.jpg


طبعا مش هننسى القراصيا بس انا للاسف نسيت اصورها

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351651.png

بيتلف العرف بدباره بس انا اشتريته ملفوف اصلا وممكن انتى تطلبى من الجزار انه يلفه لكى
بنعمل فتحات فيه بس تكون ماشيه مع انسجة اللحمه بيكون افضل

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351652.jpg

بنحط فى الفتحات اللى عملناها بالسكين فصوص ثوم كامله بالشكل ده

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351653.jpg

بنحط قطعة زبده فى صينيه على النار والحبهان والمستكه واول ما تسيح نحط العرق عليها يتشوم

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351654.jpg

بعد تقليبتين ويكون الشكل كده

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351655.jpg

نحط كل التوابل والبصل والقراصيا

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351656.jpg

ونقوم بتقليبه لحد ما يتشرب كله بالتوابل

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351657.jpg

بحط كوب ماء مغلى عليه

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351658.jpg

واغطى الصينيه بالورق الفويل وادخلها الفرن لحد ما تستوى اشيلها من الصينيه

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351659.jpg

واحط الصينيه بالصوص اللى فيها على النار لحد ما يتسبك شويه

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351660.jpg

وده الشكل النهائى للصوص

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351661.jpg

طبعا هنسيب العرق لحد ما يبرد جداااااااااا
وبعد كده نقوم بتقطيعه

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351662.jpg

وممكن نرش عليه من الصوص اللى طلع منه وبيعطيه طهم احلى اكتر

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351663.jpg

وده الشكل النهائى

http://img.rjeem.com/imgcache/2014/01/351664.jpg

ان شاء الله يعجبكم جربوه وادعولى
ربنا يبارك لى فى زوجى واولادى

◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕ 01-15-2014 11:09 PM

رد: روزبيف بالقراصيا من روشانا
 
ماشاء الله

شكله يفتح النفس و شهي

و وصفه جديده و لذيذه

تسلم ايدك حبيبتي

سنبلة الخير . 01-15-2014 11:29 PM

رد: روزبيف بالقراصيا من روشانا
 
اممممممممممممممم

وصفة ولا اروع

من شكلها لذيذه

تسلم يمناك على الوصفة المميزة

واهلا فيكِ في بيتك الثاني رجيم

لاتحرمينا جديدكِ المميز

ودي وتقييمي

الأمل القادم . 01-16-2014 12:05 AM

رد: روزبيف بالقراصيا من روشانا
 
تسلم الايادي
ما شاء الله
وصفة وتتبيله جميلة
لا تحرمينا جديدك المميز .

|| (أفنان) l| 01-16-2014 10:02 AM

رد: روزبيف بالقراصيا من روشانا
 
http://img.rjeem.com/imgcache/2013/11/311763.gif

:00000245::00000245::00000245:
يـع’ـــطــيك الع’ــاأإأفــيه ..
ع الوصفه الشهية والذيذة .....http://img.rjeem.com/imgcache/2013/11/311764.gif
http://img.rjeem.com/imgcache/2013/11/311765.gif
.. تقــبلي م’ـــروري وتقييمي لكِ..
كل أإألــــ ود وباأإأإقــة ورد ...
http://img.rjeem.com/imgcache/2013/11/311766.gif

Hayat Rjeem 01-16-2014 02:51 PM

رد: روزبيف بالقراصيا من روشانا
 
يم يم شكله بجد تحفه ويفتح النفس
يسلموو ايدينك يا قلبى ربنا يسعدك ويباركلك فى زوجك واولادك
احلى تقييم واعجاب لعيونك
:00000245:


الساعة الآن 04:35 PM.
1 2 

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0