| |
عبير ورد | 11-30-2017 05:20 PM | معجنات بالسكر http://www.7lwthom.net/up/uploads/149307683769.gif http://www.7lwthom.net/up/uploads/1512051100191.jpg [FT=Courier New]المقادير[/FT] - [FT=Courier New]3 كوب دقيق [/FT]
- [FT=Courier New] ماء دافئ للعجن [/FT]
- [FT=Courier New]ملعقة خميره [/FT]
- [FT=Courier New]2 ملعقة حليب بودره [/FT]
- [FT=Courier New]0.25 كوب زيت [/FT]
- [FT=Courier New] بيضه [/FT]
- [FT=Courier New] ماء دافئ للعجن [/FT]
- [FT=Courier New] سكر خشن للحشو والوجه[/FT]
[FT=Courier New]طريقة التحضير[/FT] -
[FT=Courier New]نمزج المقادير الجافه معا ثم نضيف الزيت ونفرك جيدا[/FT] -
[FT=Courier New]نذوب الخميره في نصف كوب ماء دافئ ونضيفه علي الدقيق ثم نضيف البيضه ونعجن[/FT] -
[FT=Courier New]ان احتاجت ماء نضيف بالتدريج ماء دافئ ونكمل عجن حتي تصبح عجينه ملساء[/FT] -
[FT=Courier New]اتركيها تختمر ثم افرديها بالنشابه وادهنيها بسمنه او زبده ثم اقفليها بشكل ظرف وادخليها الثلاجه لمدة ربع ساعة[/FT] -
[FT=Courier New]كرري هذه العمليه مرتين او 3 مرات[/FT] -
[FT=Courier New]افرديها بسمك رقيق وقطعيها شرائط طويله عرضها 15 سم مثلا وضعي سكر خشن علي طول الطرف ولفيها رول. قفليها جيدا[/FT] -
[FT=Courier New]ثم اضغطي عليها بيدك برفق ولفيها حول نفسها واضغطي عليها مرة اخري. علشان الشكل ميبوظش لما تخمر[/FT] -
[FT=Courier New]ادهني الوجه ببيضه ورشي عليه سكر حبيبات خشن[/FT]
[FT=Courier New] اتركيها نصف ساعه اخري ثم اخبزيها[/FT]
[FT=Courier New] السكر في قلبها وعلي الوجه هيسيح وهيعطيكي طعم رائع.. جربوها هتعجبكم[/FT]
[FT=Courier New] http://www.7lwthom.net/up/uploads/14930768376110.gif[/FT] </p>
<span id="twitter_btn" style="margin-left: 6px; ">
</div> |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0