الكبدة الاسكندرانى من بنت اسكندرية http://www.rjeem.com/forum/mwaextraedit4/extra/72.gif اليكم اخواتى طريقتى فى عمل الكبدة الاسكندرانى http://www.rjeem.com/forum/mwaextraedit4/extra/19.gif المقادير http://www.rjeem.com/forum/mwaextraedit4/extra/83.gif كيلو كبدة بلدى راس ثوم صغيرة ليمونة كام قرن فلفل اخضر حامى او حسب الرغبة ملح فلفل اسمر كمون :000021541::000021541::000021541: الطريقة http://www.rjeem.com/forum/mwaextraedit4/extra/45.gif ندق الثوم ومعاة الفلفل الاخضر وعلية الملح والفلفل الاسمر والكمون تدقيعم كويس ونضع زيت شوية كويسين بالنظر فى طاسة وعندما يسخن الزيت لكن مش قوى تحسسية من على وجة الطاسة لتشعرى بالحرارة ونضع الخلطة فى الطاسة وعليها الكبدة على طول و نقلب المكونات كلها ونعصر الليمونة ونقلب جيدا بس كدة حتلاقيها استوت سريعا بس متقعدهاش كتير علشان ما تنشفش وتجلد وان طلع الزيت كتير ابقى صفى الكبدة منة http://www.rjeem.com/forum/mwaextraedit4/extra/28.gif وبالهنا والشفا يارب تكون عجبتكم http://www.rjeem.com/up/images/e3xjwhuxlkfowtay1j0.gif وقريبا ان شاء الله اصورها لكم http://www.rjeem.com/forum/mwaextraedit4/extra/100.gif |
يا سلام على بنات اسكندريه جميله وشكراااااااااااااا |
تسلم ايدك يا سحر |
تكرم عينكم ششششششكرا |
شكرا لك سحورة :) |
تسلم الايادي ياقمر |
الساعة الآن 07:26 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0