كوسة وبطاطس محشية بالفراخ....بالصور(لمسابقة الطبخ) السلام عليكم يا احلى وردات ---------------- عملتلكم ادة طبق جديد بفكرة جديد احنا متعودين نحشى الكوسة باللحم (العصاج) انا فكرت اعملها المرة دى بالفراخ المكونات --------- http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-6/UHX60256.jpg -صدر فرخة مفروم او مقطع صغير -معلقتين بصل مفرم -300 جم كوسة مفرغة(مقورة) معلقتين جزر مفروم -2حبة بطاطس صغيرة(مقسومة ومفرغة) معلقة زيت ذرة -ملح وفلفل ونعناع ناشف (حسب الرغبة) الطريقة حتبتدى بالزيت على النار لما يسخن تضيفى عليه البصل حتى يصفر لونه وبعدين تضيفى الجزر والملح والفلفل وتقلبى لمدة دقيقةوبعدين تضيفى الفراخ وهنا حتهدى الحرارة جدا لحد ما تحسى ان الفراخ استوت او نضجت وبعدها تضيفى رشة النعناع او ريحان لو تفضليه وبيكون دا شكلها http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-6/yeI60965.jpg ونبدأ نحشى الكوسة والبطاطس بالشكل دا http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-6/QPx61142.jpg وطبعا لازم نضيف عليها سائل للتسوية وده حسب رغبتك ممكن تحطى مرقة وممكن تحطى صلصة طماطم وبعد ما تستوى تقدرى تقدميها بهذا الشكل http://www.arb-up.com/files/arb-up-2008-6/smh61387.jpg يارب تكون الفكرة عجبتكم وكمان الاكلة مش دسمة بالمرة ممكن نستعملها فى الرجيم ونقدم معها سلطة او رز مسلوق حسب رغبتك وبالهنا والشفا |
رد: كوسة وبطاطس محشية بالفراخ....بالصور يسلمو حبيبه انا متابعة ممتازه لاكلاتك الروووعه |
رد: كوسة وبطاطس محشية بالفراخ....بالصور تسلم يديك حبيبتى جزاك الله خيرااااااااااااااا |
رد: كوسة وبطاطس محشية بالفراخ....بالصور يم يم ماشاء الله عليك وتسلم ايدك |
رد: كوسة وبطاطس محشية بالفراخ....بالصور ممتازة تسلم الاياااااااادى بارك الله فيكى |
رد: كوسة وبطاطس محشية بالفراخ....بالصور اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة انا ريما: انا متابعة ممتازه لاكلاتك الروووعه تسلمى ريما مرورك اسعدنى :kiss: |
الساعة الآن 07:04 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0