جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى جلاش باللحمة المفرومة المقادير : align="right">لفة جلاش - 1ك لحمة مفرومة - 2 بصل مفروم ناعم - 2 حبة فلفل رومى مفروم ناعم - 2 حبة جزر مفروم ناعم - ملح - فلفل - بهارات - سمن او زبد - 1/2 كوب شوربة باردة - بيضة الطريقة : align="right">1- تعصج اللحم المفروم مع البصل والفلفل والجزر ومعلقة سمن او زبد 2- يضاف الملح والفلفل الاسود والبهارات للخليط السابق 3- تفرد لفة الجلاش على مكان مسطح ( رخامة المطبخ ) 4- تقسم اللفة الى نصفين 5- تدهن الصينية بسمن وتوضع نصف اللفة ويضاف فوقها اللحم المفروم المعصج 6- يوضع النصف الثانى فوق اللحمة المفرومة وتقطع بالسكين الى مربعات حسب الحجم المطلوب ( كبيرة او صغيرة حسب الرغبة ) 7- تضاف الزبد او السمن بعد تسيحها على النار فوق صينية الجلاش 8- تدخل الصينية الفرن محمى الى ان يصفر لونها على درجة حرارة 180 - 200 ْ 9- تمزج 1/2 كوب الشوربة مع البيضة وتضاف الى الصينية وتدخل الفرن مرة اخرى الى ان يحمر وجهها وده شكلها النهائى http://www.rjeem.com/up/images/mm2iji2fpm5n2wcuv4r.jpg بالهناااااااااااااااااا والشفاااااااااااااااااااااااااااااااا |
رد: جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى ووووووووووووووووواووووووووووووووووووو يا نوجة أية الجمال دا حلو قووووووووووووووى الجلاش دا ممكن حتة:unsure: |
رد: جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى يا ندى يا حبيبتى انا اعملك صينية جلاش واجبيها بنفسى لحد عندك انا عندى كااااااااااااااااااااااااااام ندى |
رد: جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى ربنا يخليكى ليا يا أحلى نوجة باموووت فيكى:kiss: |
رد: جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى يمييييييييييييييي تسلم اناملج المبدعه |
رد: جلاش باللحمة المفرومة من مطبخى مممممممممم شهيتيني يا نوجا تسلم يديكي :kiss: |
الساعة الآن 05:04 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0