السى فود ربع جمبرى ربع سبيط 3 كابوريا 10 جندوفلى قطعة **دة 5 ملاعق دقيق بصل ثوم كرفس بقدونس الجمبرى والسبيط يوضعو فى حلة وعليهم بصلة كبيرة طرنشات و3 فصوص ثوم مدقوق وملح وكمون وفلفل اسود وفلفل اخضر ويتركو على النار لحد ما يستوو ويكون الجمبرى بقشرة ولما يستوو اصفيهم واقشر الجمبرى و انقى السبيط واقطعهم قطع مش صغيرة قوى واركن الشوربة اضع نفس الخليط من الخضرو وخلافة على الكابوريا و الجندوفلى ولمل يستوو اصفيهم وافرغ الجندوفلى واقسم الكابوريا نصفين واحاول افرغ اللحم منها قدر المستطاع واضع شوربة الكابوريا والجمبرى على بعض واحمر شوية دقيق بال**دة لما يبقى لونها دهبى ثم اضيف الشوربة وكوب كبير لبن ولما يغلو اضع ااكابوريا والجندوفلى والسبيط وال جمبرى ومعاهم 2 مكعب ماجى ويغلو واطفى وان شاء اللة يعجبكم واللة زوجى بيتهبل عليها |
يعطيك ألف عافية سحر |
تسلم الايادى يا سحورة |
سلم ايديكىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىى |
:) شكرا على مروركم الجميل ربنا ما يحرمنى منكم:) |
تسلم ايدك وفى اتظار جديدك |
مشكورة حبيبتى سلمت يداك جــــــزاك اللـــــه خيـــــــــــــرا |
تسلم الايادى سحر على الاكله الاسكندرانى وفى انتظار اكلات اكتر منك |
تسلم الايادى ويعطيك العافية |
مممممممم أحب المأكولات البحرية.. تسلم يديك بنت اسكندرية الغالية... |
تسلم الايادي بنت اسكندرية ياقمر |
يسلمووووووووو |
|
ميرسى اوى على الطبق الجامد دا تسلم ايدك |
تسلم الايادي بنت اسكندرية |
رد: السى فود |
الساعة الآن 07:26 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0