مجتمع رجيم
1 2  3  4 

مجتمع رجيم (https://forum.rjeem.com/)
-   الاطباق المتنوعة (https://forum.rjeem.com/f7.html)
-   -   العجة بالفرن من غير ماتتخني (https://forum.rjeem.com/t30114.html)

التخنانه 12-02-2008 01:28 PM

العجة بالفرن من غير ماتتخني
 
المقادير
8 بيضات - نصف حزمة بقدونس - 3 ملاعق دقيق - 3 بصلات كبيره - ملح وفلفل وكمون - نص ملعقه صغيره بيكربونات الصوديوم او بكنج بودر
الطريقه
كنا الاول بنحمر البصل في زيت غزير
اما الان فشوفوا الطريقه الجديده حتققلل مقدار الزيت وبكده ماتتخنيش من اكل العجة
نحضر البيض ونخفقه ونضع عليه الملح والفلفل والكمون ونقطع البقدونس صغير عليه ونضع البيكربونات علي الدقيق ويقلب ويضاف علي الخليط السابق .
نقطع البصل ونضع في المقلاه ملعقتين زيت فقط ونضع عليه البصل المقطع ويشوح جيدا ولن نحتاج في هذه الحاله الي قليه في الزيت الغزير وبالتالي حنحمي جسمنا من السعرات الكثيره اللي بناخدها من البصل الغرقان في الزيت ده
ثم نضيفه علي الخليط الاول ويقلب وتدهن الصينيه بنصف ملعقه زيت فقط ويصب فيها الخليط كله وتوضع في الفرن متوسط الحرارة لمدة نصف ساعه حتي تنضج ويحمر الوجه
وبالهنا والشفا

عنود فلسطين 12-11-2008 11:21 PM

رد: العجة بالفرن من غير ماتتخني
 
اختي التخنانه انا اتوقع ان العجة ستلتصق مما يعطي طعم غير مرغوب به . فما رايك ؟؟؟
و تسلم يمناك:laugh:

بنتـ ابوها 12-12-2008 02:44 AM

رد: العجة بالفرن من غير ماتتخني
 
نفس الشي احس انها راح تلصق:icon5:



شكرا لك

التخنانه 12-22-2008 04:00 PM

رد: العجة بالفرن من غير ماتتخني
 
مشكورين علي المرور
لكن انا مجرباها بنفسي لا تلتصق خالص
لانك بتدهني الصينيه بقليل من الزيت وبالتالي مش حتلتصق خالص
جربوها وحتعرفوا انا عملتها كتير ولم يحدث شئ
وبالهنا والشفا

دبه ومعطله 12-22-2008 09:04 PM

رد: العجة بالفرن من غير ماتتخني
 
:sleeping:مشكووورة

white rose 11-10-2009 10:12 PM

رد: العجة بالفرن من غير ماتتخني
 
يسلمووووووووو ايديكي

شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية .


الساعة الآن 02:07 PM.
1 2  3  4 

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0