1 2
|
مكرونة باللحم جايبة لكم اكلة خفيفة وجميلة جدا المقادير :مكرونة من اى نوع - لحم مفروم - بصل - طماطم - توابل - جبنة موتزريلا الطريقة : - تسلق المكرونة وتصفى جيدا ويحمى الفرن على درجة 180 لمدة ربع ساعة - يوضع شوية زيت ويقلى البصل وتضيف الحم المفروم - بعد نضج اللحم المفروم تضاف المكرونة المسلوقة مع التقليب الجيد - توضع الصلصة وتضاف التوابل واقل من ربع كوب ماء فاتر - تترك المكرونة تغلى لمدة دقيقتين - رشى فى الصينية الجبنة الموتزريلا وتضاف فوقها المكرونة - ورشى جبنة موتزريلا على وجه المكرونة وتدخل الفرن حتى يحمر الوجه وبالهنا والشفااااااااااااااااااااااااااااااا م ن ق و و و و و و و و و ل |
رد: مكرونة باللحم مشكووووووووره غاليتى |
رد: مكرونة باللحم شكرا لكى نوجا على طبق المكرونه |
رد: مكرونة باللحم ياسلام يا سلام مكرونة بتقول تسلم الايادى |
رد: مكرونة باللحم تسلموا يا قمرات هو الطبق منقول اه بس انا جربته والله طعمه يجنن |
رد: مكرونة باللحم تسلم ايديكى شكلها لذييييييييييذة |
الساعة الآن 12:00 AM. | 1 2
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0