كبدة اسكندرانى واو اوعى الريجيم الكميه تكفى ل4 اشخاص المقادير :
الطريقة : - نخلط الثوم والخل الكمون والملح والشطه جيدا ثم نتبل الكبدة وتترك ربع ساعه - نضع زيت على النار حتى يسخن ثم نسقط فيه الكبدة ونقلب وستظهر فوراالر ائحة الطيبه - نخفض الحرارةبعدان يتغير لون الكبدة - نضيف حلقات الفلفل الاخضر ليكمل النضج مع الكبدة -تترك ربع ساعة ثم نكشف الغطاء حتى تتشرب ماءها وتتحمر - توضع فى طبق التقديم وترش بعصير الليمون وهو ضرورى لمذاق الكبدة الاسكندرانى - تقدم مع البطاطس المحمرة والعيش المصرى او فى العيش الفينو ( الصامولى ) مع صلصة الطحينه . وبالهنا والشـفا عجبتني الطريقة وجربتها مع تقليل بسيط في كمية الثوم والخل.. وكانت لذيذة , فقلــت تجربوها وتقولوا لي رأيكم .. واللي بتعملها بطريقة أخرى ياريت تقول لنا عليها. |
رد: كبدة اسكندرانى واو اوعى الريجيم تسلمين حبوبه عالطريقه الحلوه وانشاالله اجربها... |
رد: كبدة اسكندرانى واو اوعى الريجيم تسلمى حبيبتى فعلا هى دى طريقة الكبدة الاسكندرانى -وانا بعملها مع اختلاف -بحط فى الزيت الفلفل وقليل من الثوم الاول شوية وبعدين احط الكبدة وباقى المكونات فى الاخر الليمون والخل |
رد: كبدة اسكندرانى واو اوعى الريجيم تسلم الايادى انا بعملها بنفس الطريقه بس ما بحط خل |
الساعة الآن 12:30 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0