حشي الفوارغ المحشى (((كيلو نصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز)) http://3.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WR...E_s/s400/5.jpg نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناسب انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطراف http://4.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WR...OQA/s400/4.jpg طبعا ده جزء من الممبار نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح http://4.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WR...-k/s400/33.jpg نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع نطلع الممبار من الحله ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماءمهمه الخطوه دى علشان التحمير الاكلةhttp://3.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WR...XDk/s400/2.jpg منقول |
رد: حشي الفوارغ يسلموووووووو يا عمري على الوصفه |
رد: حشي الفوارغ |
رد: حشي الفوارغ |
الساعة الآن 09:21 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0