مجتمع رجيم

مجتمع رجيم (https://forum.rjeem.com/)
-   الاطباق المتنوعة (https://forum.rjeem.com/f7.html)
-   -   حشي الفوارغ (https://forum.rjeem.com/t38756.html)

اللهم افتح لي ابواب رحمتك 02-23-2009 12:05 PM

حشي الفوارغ
 
المحشى

(((كيلو نصف ممبار معها حوالى 3 كيلو ارز))


http://3.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WR...E_s/s400/5.jpg

نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الممبار بعد تقطيعه الى الطول المناسب



انا مش بربط الممبار لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطراف



http://4.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WR...OQA/s400/4.jpg
طبعا ده جزء من الممبار




نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح





http://4.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WR...-k/s400/33.jpg
نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع


نطلع الممبار من الحله






ونحطه فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماءمهمه الخطوه دى علشان التحمير



الاكلةhttp://3.bp.blogspot.com/_VV97kxm3WR...XDk/s400/2.jpg

منقول

white rose 02-23-2009 03:48 PM

رد: حشي الفوارغ
 
يسلموووووووو يا عمري على الوصفه

عين التسنيم 02-23-2009 05:15 PM

رد: حشي الفوارغ
 
http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...vq8puts1fn.gif

ألمغتربة 02-24-2009 05:12 PM

رد: حشي الفوارغ
 
http://www.iraqup.com/uploadsnew/ira..._845028696.gif


الساعة الآن 09:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0