مجتمع رجيم
1 2  3 

مجتمع رجيم (https://forum.rjeem.com/)
-   الاطباق المتنوعة (https://forum.rjeem.com/f7.html)
-   -   طريق عمل الملوخيه المصرى (https://forum.rjeem.com/t3906.html)

sagda 09-16-2007 12:20 AM

طريق عمل الملوخيه المصرى
 
نصف كيلو ملوخيه مكعبين مرقة دجاج 15 فص ثوم مفروم شوربة دجاج الطريقه تخرط الملوخيه بلمخرطه حتى تصبح ناعمه اوتضرب بلجهاز الخاص بها او الكبه ثم توضع مكعبين الدجاج على الشوربه حتى تغلى ثم توضع الملوخيه وتقلب جيدا حتى توشك على الغليان وتطفىء النار ثم نقوم بوضع ملعقة سمن فى طاسه والثوم ويحمر ويوضع على الملوخيه الثوم وتغطى 3 ثوانى وبلهنا والشفاء وياااااااااااااااارب تعجبكم:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

سلام نمستى 09-16-2007 12:32 AM

حبيبتى الثوم كثير جدا والملوخيه لازم يحطلها كزبرة ناشف وعدد فصوص الثوم 5 او 6 وارجو تقبلى نقدى بروح رياضيه وهذا حتى الاخوات تستفاد

sagda 09-16-2007 12:40 AM

انا بعملها دايما من غير كزبره ومش لازم ابدا وزوقى طعمها وجربى والثوم لما يفرم يصبح بسيط جدا

sagda 09-16-2007 12:44 AM

شكرا على مرورك انا بحترم رايك وكل عام وانتى بخير سلام

honey 09-16-2007 01:03 AM

مممممم
شكرا يا ساجدة على الملوخية اللذيذة :)

mira 09-16-2007 11:16 PM

ازاي لازم الكسبرة مع السمنة والتومة

ومشكورة على الوصفة


الساعة الآن 01:27 AM.
1 2  3 

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0