1 2
|
اسباجيتي بالتونة المقادير كيس مكرونة اسباكتي علبة تونة حبة طماطم حبة فلفل أخضر حار ربع كيلو جبن رومي الطريقة نسلق المكرونة ونصفيها من الماء ونتركها في المصفاة. .1 ثم فى نفس الوعاء نضع قليل من الزيت لكى يدفأ ثم نضيف إليه الطماطم المقطعة صغيرة جداً مع الفلفل المقطع صغير لكى يدبلو مع الحرارة. .2 نضيف التونة لمدة دقيقتين، لازم نكون مصفيين التونة من المياة بتعتها. .3 نضيف المكرونة ونقلبها مع الخلطة. .4 نقطع الجبنة الرومي ونضفها على المكرونة حتى تسيح الجبن وبالهناء والعافية |
في انتظار الوردات |
فكره كتير حلوه هجربها بطريقتك عملتها قبل كده بس من غير وضع التونه على النار بعد سلق المكرونه وتصفيتها اجهز الطماطم وفلفل مقطعهم حلقات واحمرهم شويا فى نقطتين زيت بيكونوا حلقات مش صلصه واحط عليهم المكرونه وبعدين الجبنه الرومى و بعد مشلهم من على النار اضيف التونه بعد تصفيتها ميتها من غير وضعها على نار مشكورا كتيراااااا |
طريقتك برضه جميلة ياغزالة شكرا ليكي بالعافية ياجميل |
مشكورة حبيبتى سلمت يداك جــــــزاك اللـــــه خيـــــــــــــرا |
تسلمى نود على الطريقه الجديده للاسباجتى |
الساعة الآن 12:05 PM. | 1 2
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0