فراخ مشويه في الفرن تتبل الفراخه.بالتتبيله اللي هي:بصلتين مفرومين وفصين توم وبهارات{فلفل وكمون وشطه وبهارات لحمه} ومعلقه ملح وملعقه صلصه وملعقه خل وملعقه عصير ليمون وملعقه زيت ونخلطهم جيدا ونحشي الفرخه جيدا ونملا بين الجلد وداخلها ونتركها في التلاجه لليوم التالي وبعدين نلفها بالفويل جيدا ونضعها في صينيه وندخلها الفرن ونتركها لمده ساعه او ساعه ونص وبعدين نكشفها ونشوف السوي وبعدين نحمرها علي الشوايه في الاخر. طعمها تحفه الصراحه احلي من فراخ المشويه بتاعت المطاعم بالهنا والشفا |
رد: فراخ مشويه في الفرن [align=center] تسلم ايدك حبيبتي [/align] |
رد: فراخ مشويه في الفرن |
رد: فراخ مشويه في الفرن تسلمى على الوصفه وشكرا لكى |
الساعة الآن 03:22 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0